Versie 3 B-Close.gif

Empack Mechelen 2023: een succesvolle 20ste editie

Logistiek

Empack, het grootste evenement in België dat zich richt op de toekomst van verpakken, heeft met succes haar recente editie in Mechelen afgesloten. Het evenement trok meer dan 135 exposanten en partners en verwelkomde op twee dagen meer dan 3000 professionals uit de verpakkingssector waarmee het haar status als toonaangevend platform in de industrie bevestigt. Bekijk hier de foto’s en video om de sfeer (opnieuw) op te snuiven.


Kennisdeling via seminaries

Meer dan 430 bezoekers volgden tijdens beide beursdagen één of meerdere seminaries. Deze seminaries boden inzicht in diverse onderwerpen zoals duurzaamheid, verpakkingsdesign, productveiligheid etc. De sessies werden goed ontvangen en zorgden voor waardevolle discussies en netwerkmogelijkheden. Met dank aan de partners en +25 sprekers!

Awards

Tijdens Empack werden er maar liefst 4 awards uitgedeeld. Zo ging de Sustainability Award van de jury naar CMC Packaging Automation, het publiek daarentegen koos Optimum Group™ Wellen voor de Sustainability Award. Topa Packaging kreeg de EasyGo Award voor het meeste aantal smart badge touches en de Marketing Award voor het aanbrengen van de meeste bezoekers ging naar Moens Packaging. Proficiat aan alle winnaars.

Save the dates

Empack Namur 2024: la journée de l’emballage

Op 30 mei maken we de oversteek naar Namen voor de tweede editie van Empack Namur, het netwerkevent voor de Franstalige verpakkingssector.

Empack Gent 2024: sterke focus op voedingsindustrie

In het najaar van 2024 gaan we dan weer terug naar Flanders Expo in Gent op 17 & 18 september in co-locatie met Transport & Logistics en Logistic & Industrial Build.

Empack Mechelen 2025

In 2025 gaan we op 22 & 23 oktober opnieuw naar de Nekkerhal Brussels-North in Mechelen. Dankzij de centrale Packaging Innovations Zone, wordt de Nekkerhal dé plek voor alles dat packaging ademt: van de creatieve ontwikkelingsfase en het technische verpakkings- en vulproces tot verpakkingsmachines en onderaannemers.

Meer info

Ondertussen hebben l verschillende A spelers hun favoriete plek gereserveerd zowel voor Namen en Gent 2024 als voor Mechelen 2025. Meer informatie over een deelname? Bekijk hier de grondplannen (Namur 24 | Gent 2024 | Mechelen 2025) en contacteer Sara Kennis voor meer informatie via sara.kennis@easyfairs.com.

BCLOSE_Rectangle.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials