Versie 3 B-Close.gif

Ontdek het 100% webgebaseerde Go4TMS op Transport & Logistics 2023

Go4Logistics, de ontwikkelaar van de baanbrekende Go4TMS-software, mag niet ontbreken op de jaarlijkse hoogmis voor de logistieke en transportsector. Een bezoek aan stand 2.074 (Hal 2) is meer dan de moeite waard, want daar ontdek je de gloednieuwe versie van Go4TMS, ontwikkeld op Microsoft Dynamics 365 Business Central Online.

Go4Logistics onderscheidt zich in de markt door de ruime interne ervaring en expertise in de logistieke en transportbedrijven. Dat vertaalt zich in TMS-software, geënt op het dna van de ondernemers in de sector. Op Transport & Logistics 2023 (Antwerp Expo, 17 tot 19 oktober) stelt het IT-bedrijf de nieuwste 100% webgebaseerde versie van zijn Go4TMS-oplossing aan je voor. In combinatie met de recentste versie van de online Go4Planning tool beschik je als transporteur over het ultieme future proof Transport Management Systeem.

Vraag je gratis demo aan

De software kwam tot stand op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central online, en houdt automatische updates en een robuuste beveiliging in. Dit zijn de voornaamste blikvangers in een notendop:

Go4TMS genereert digitale CMR

Vergeet CMR-printopdrachten. Met Go4TMS genereer je in de toekomst eenvoudig een digitale CMR. Verladers, onderaannemer, chauffeurs, expediteurs, ontvangers… iedereen volgt de zendingen in real-time en kan onderling communiceren. Zo verloopt het facturatieproces aanzienlijk sneller. Kortom: je spaart tijd en geld en verbetert je cashflow.

Secure Container Release

SCR is eigenlijk een vrijgaveproces van containers zonder pincode. Rederijen, expediteurs, transportbedrijven en terminals mogen hiervoor sinds 2020 een veilige, pincodevrije methode gebruiken. De geavanceerde oplossing komt in de plaats van de pincode, en wordt gegenereerd door een blockchain-gebaseerd token.

Container Swap

Dankzij de Container Swap-functionaliteit in Go4TMS kan je containers in een handige volgorde uit een magazijn halen. Je voorkomt onnodige containerbewegingen en extra telefoonverkeer wanneer meerdere containers achter elkaar worden geplaatst of op elkaar worden gestapeld.

CO2-rapportering in Go4TMS

De Europese wet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) legt de verplichte CO2-rapportage vast. Ook kleinschalige transportbedrijven zullen de CO2-uitstoot per zending aan hun opdrachtgevers moeten rapporteren. Go4Logistics bekijkt samen met zijn klanten hoe de rapportering optimaal en conform de wet kan verlopen. We bespreken jouw specifieke vereisten graag met jou op onze stand.

Artificial Intelligence (AI)

Go4TMS houdt met de Cronos groep de vinger aan de pols van de technologische vooruitgang. Wij volgen de AI-initiatieven van Microsoft en andere aanbieders om uit te zoeken wat AI kan betekenen voor de transportsector. Denk bijvoorbeeld aan intelligente routeplanningssystemen, die dankzij machine-learning een optimale planning genereren. Ook hierover gaan we graag in gesprek met jou op Transport & Logistics.

Registreer je gratis voor Transport & Logistics 2023

Je merkt het, er valt veel nieuws te rapen op de stand van Go4Logistics op T&L. Verneem je graag meer over Go4TMS of onze andere softwareoplossingen voor transport en logistiek? Stel ons je vraag of vul het formulier hieronder in.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Go4Logistics

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Go4Logistics

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials