Kick-off 2018

Een kick-off evenement als start van je bedrijfsjaar?

2019 sluipt naar zijn einde. Dit betekent dat je als bedrijfsleider stilaan de balans kunt opmaken van het voorbije jaar. Naast terugblikken kijk je ongetwijfeld ook vooruit: hoe kan je bedrijf verder groeien? Welke valkuilen wil je vermijden en welke successen wil je bestendigen? Overweeg zeker om een kick-off evenement te organiseren! Het laat je toe om in schoonheid af te sluiten, maar ook om met een knaller het nieuwe jaar in te zetten.

Waarom een kick-off event organiseren?

Niet alleen geeft een kick-off evenement je de kans om de prestaties van je bedrijf te vieren; het zorgt er ook voor dat de neuzen van het team in dezelfde richting staan. Collega’s leren elkaar kennen over de afdelingen heen. De interne relaties verbeteren: en zorgen tevreden medewerkers niet voor de beste prestaties en een excellente service naar klanten?

Tips voor een succesvol kick-off event

Een paar tips om je evenement vlot te laten verlopen:

  1. Bereid een korte speech voor

Ook al sta je mogelijk minder graag op een podium: je team verwacht een terugblik, een vooruitblik én een schouderklopje. Als bedrijfsleider is dit een unieke kans om de violen gelijk de stemmen. Vat de prestaties van afgelopen jaar samen en formuleer de doelen voor het nieuwe jaar. Bedank je team en vermeld uitzonderlijke prestaties.

  1. Vind een passende locatie

Mag het iets meer zijn? Je team vindt een “natje en een droogje” op het bedrijf vast leuk om het nieuwe jaar in te zetten. Maar als je écht wil scoren voor een speciale gelegenheid, dan is een wat feestelijker setting een goed idee. Gezien het kort dag wordt, is het een goed idee om een locatie te zoeken zoals BluePoint die een totaalaanpak aanbiedt. Op deze manier ben je meteen verzekerd van een veelzijdige venue, een onthaalcomité, catering en technische ondersteuning.

  1. Wees creatief in je uitnodiging

Zorg ervoor dat je team enthousiast is om naar het kick-off evenement te komen. Dit kan via opvallende uitnodigingen die niet alleen informatief zijn, maar ook visueel in het oog springen. Zorg ook voor de nodige nazorg via interne communicatie en mond-aan-mond reclame, zodat het evenement over de tongen gaat in je bedrijf. Je team moet ernaar uitkijken om aanwezig te zijn! Wil je van de avond zelf een onvergetelijk evenement maken? Lees dan zeker deze handige tips.

Klaar om een kick-off event te organiseren?

BluePoint staat klaar voor jou! Vul snel het formulier hieronder in en wij helpen je met heel veel enthousiasme om je kick-off evenement vlot te laten verlopen.

Lees meer:

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en BluePoint

Meer weten?

Bluepoint

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • BluePoint Antwerpen
  • BluePoint Brussels

Ook interessant

Interessante bedrijven