Leaderboard BB.gif

Hedin AutoFest: aantrekkelijke kortingen en een unieke totaalervaring!

Marketing & Sales


Hedin Automotive zorgt voor een jaarwisseling die herinnert aan de gloriejaren van het Brusselse Autosalon. En je hoeft er zelfs niet voor naar Brussel. Dankzij het Hedin AutoFest profiteer je drie maanden lang van saloncondities op al hun merken. Met een uniek event in Hedin Automotive Lokeren plaatsen ze half januari een orgelpunt.

Ruim 30 verkooppunten. Merken als Mercedes-Benz, Toyota, Lexus, RAM en INEOS Grenadier. Nieuwe en tweedehandswagens. Plug-inhybride en elektrische modellen. Werkplaatsen voor herstellingen en carrosserie. Hedin Automotive is jouw partner voor betrouwbare mobiliteit. Met Hedin AutoFest voegt de multimerkenverdeler daar een bijzonder klantvriendelijke dimensie aan toe.

Drie maanden vol aantrekkelijke kortingen

Hedin AutoFest, dat staat in de eerste plaats voor aantrekkelijke kortingen en optimale voorwaarden op alle modellen van alle merken van de verdeler. Ga zeker eens langs bij de Hedin Automotive-dealer in je buurt.

Een greep uit de acties die al zeker gelden tot eind januari:

  • tot 6.000 euro voordeel bij Lexus
  • stockkortingen, gegarandeerde overname, voordelen op een laadpunt en winterbanden… bij Mercedes Benz
  • cashback, stockpremies, tot 4.500 euro voordeel… bij Toyota

AutoFest-event in Hedin Automotive Lokeren

Op 12, 13 en 14 januari organiseert Hedin Automative een belevingsfeest in zijn centraal gelegen vestiging te Lokeren. Je ontdek er alle modellen van al onze merken onder 1 dak. De autofanaten komen extra aan hun trekken met een selectie exclusieve dreamcars. Kijk je uit naar een kwalitatieve tweedehandswagen? Ook daarvoor kan je terecht op het AutoFest-event. Bovendien krijg je daar de mogelijkheid om het complete tweedehandsaanbod van Hedin ook digitaal te raadplegen. Bij alle merken van Hedin Automotive vind je hoe dan ook mooie voordelen.

Informatie en beleving staan centraal op het Hedin AutoFest

Wil je graag meer informatie over een bepaald model? Er zijn experts van al de merken aanwezig om je met raad en daad bij te staan. De Experience Corner is een leuke tussenstop voor klein en groot op Hedin AutoFest, want ook daar valt er heel wat te beleven. Zoals met RC-wagentjes het Hedin Automotive Circuit rondracen of een sessie in de racesimulator. Tussendoor heten we je graag welkom in het HedinCafé waar we een drankje aanbieden, of een lekker ontbijt op zaterdag en zondag.

Registreer je hier vrijblijvend voor Hedin AutoFest

AutoFest 2024 – 12 tot en met 14 januari van 10 tot 18 u
Hedin Automotive Lokeren
Oeverstraat 5, 9160 Lokeren
Info: marketing@hedinautomotive.be

Rectangle banner.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials