Maaltijd aan huis: gezonde foodbox en take-away in één

Marketing & Sales

Er is een nieuw product op de markt in de sector van de maaltijden aan huis. Met Mealhero krijg je alle ingrediënten diepvriesvers aan huis geleverd. Je bereidt ze in een slimme stoomoven, met een app verbonden met het internet. “Zo zet je een lekkere, gezonde, vers gekookte maaltijd op tafel zonder dat je ernaar moet omkijken”, legt co-founder Jeroen Spitaels uit. De stoomoven huur je voor 5 euro per maand.

Mealhero werd opgericht door drie studievrienden: Jeroen Spitaels, Anton Claeys en Steven Delbaere.

Jeroen Spitaels: “We hebben elkaar leren kennen op de Vlerick Business School in Gent. Zelf ben ik de derde generatie in een vleesbedrijf. Steven en Anton zijn ingenieur. We vroegen ons af waarom het zo moeilijk was om tegelijkertijd gezond én gemakkelijk te eten. Met Mealhero lossen we dit probleem op.”

Gezonde maaltijd aan huis zonder koken

“Op vrijdagavond een pizza laten aan huis laten leveren is niet echt gezond en met een foodbox dien je zelf nog achter het fornuis te staan. Met Mealhero combineer je beide voordelen. Alle ingrediënten worden diepvriesvers aan huis geleverd. De slimme stoomoven weet zelf hoeveel minuten elk ingrediënt gestoomd dient te worden. Terwijl u vrije tijd neemt, zet u zonder ernaar te moeten omkijken in 20 minuten tijd een smaakvolle en gezonde maaltijd op tafel. De ingrediënten zijn op voorhand lekker afgekruid.”

Met de stomer is je maaltijd aan huis in 1, 2, 3 klaar


Maaltijd aan huis in slimme stoomoven

“De ingrediënten hebben een slim etiket dat door je stomer herkend wordt. Je hoeft dat etiket alleen even voor de startknop te houden. De stoomoven heeft drie aparte stoommandjes. Hij berekent zelf hoelang elk mandje moet stomen en zorgt ervoor dat alle onderdelen van je maaltijd op hetzelfde moment volledig klaar zijn. De ingrediënten hoef je niet meer zelf af te kruiden. Zo kan je tot 2000 verschillende maaltijden bereiden.”

Maaltijd aan huis, verzorgd door persoonlijke chef-kok

Mealhero wil je persoonlijke chef-kok zijn. De stoomoven speelt daarin een sleutelrol. Die is aangesloten op het internet. Naarmate je langer klant bent, leert hij via de app je voorkeuren en smaken steeds beter kennen. In de huurprijs van 5 euro per maand is het gebruik van de technologie, alle updates en het onderhoud van het toestel inbegrepen. De stoomoven is compact en heeft een stijlvol design.”

100% Belgische maaltijden aan huis

Mealhero is een 100% Belgisch bedrijf: “Waar veel foodboxen vanuit Nederland in ons land geleverd worden, maken wij de omgekeerde beweging. Wij leveren niet alleen in België, maar steken ook de grens naar Nederland over om onze Mealhero’s te leveren.”

KMODYNAMOO - rectangle202003.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials