Afterwork en netwerken bij B19

Exclusief aanbod voor lezers: Ontdek de schakel tussen de universiteit en het bedrijfsleven tijdens een afterwork

Een businessclub voor de 21e eeuw: dat is B19. De club organiseert geregeld ontspannen netwerkbijeenkomsten op toplocaties. Daar komen prominente sprekers een brandend actueel thema toelichten. Daarna is er plaats om contacten te leggen met interessante zakenmensen in een ongedwongen sfeer. Zo leer je andere ondernemers, kaderleden en vrijeberoepers kennen en bouw je je bestaande relaties verder uit. Netwerken is immers de basis voor een gezonde uitbreiding van je business en laat je toe van elkaar te leren.

Netwerken: versterk je business en leer van elkaar

Freddy Arnauts, bezieler van B19, licht het als volgt toe: “In een wereld waar we worden overstelpt met online en offline informatie, kiest B19 bewust voor de formule van een persoonlijk gesprek met interessante personen uit het bedrijfsleven en de politieke en culturele wereld. Netwerken inspireert door de nieuwe inzichten die het oplevert, maar ook door de uitwisseling van passie. De passie en gedrevenheid van onze gastsprekers werkt aanstekelijk, net als de positieve energie die B19-leden uitwisselen tijdens de netwerkreceptie.”

Lees hier het volledige gesprek over netwerken vandaag, met Dirk Wouters, CEO Bank J. Van Breda & Co en voorzitter van de stuurgroep B19 Antwerp, en Freddy Arnauts.

Na een geslaagde afterwork over digitale transformatie, richt B19 op donderdag 13 juni 2019 de aandacht op de valorisatie van wetenschappelijk onderzoek en enkele spin-offs van de Universiteit Antwerpen.

De schakel tussen de universiteit en de bedrijfswereld

Prof. dr. Silvia Lenaerts is vice-rector Valorisatie en Ontwikkeling aan de Universiteit Antwerpen. De dienst Valorisatie verbindt de academische wereld met het bedrijfsleven. Ze helpt onderzoekers van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (AUHA), met de ‘transfer’ van hun kennis en technologieën naar het bedrijfsleven. Omgekeerd brengt de dienst Valorisatie bedrijven in contact met de juiste onderzoekspartners of leidt ze hen naar de juiste technologieën of infrastructuur. Niet alleen multinationals, maar ook kmo’s, kunnen een beroep doen op de unieke wetenschappelijke knowhow van de onderzoekers.

Kennismaking met enkele spin-offs van de Universiteit Antwerpen

Froomle

Froomle werd in 2016 opgericht door Prof. Dr. Bart Goethals en Dr. Ir. Koen Verstrepen als een spin-off van de Universiteit Antwerpen. Froomle gebruikt artificiële intelligentie om de klantenervaring te verbeteren en een gepersonaliseerd aanbod te ontwikkelen. Onder andere Telenet, Medialaan, Mediahuis, Torfs, Vente Exclusive en Dreamland maken gebruik van die technologie.
Koen Verstrepen zal spreken over de AI-mogelijkheden om een ​dagelijkse ervaring relevanter en sneller te maken. Hij zal je laten zien hoe de nabije toekomst hypergepersonaliseerd zal worden dankzij Artificial intelligence. Het eerste deel is een reeks anekdotes uit zijn eigen leven die laten zien hoe de huidige beste praktijken in digitale marketing absoluut ontoereikend zijn. Het tweede deel is een verhaal over hoe zijn ervaring als consument eruit zou kunnen zien als de Artificial intelligence die tegenwoordig beschikbaar is, optimaal wordt gebruikt.

CareerCoach®

CareerCoach® is marktleider in career intelligence. Het bedrijf biedt haar klanten meer impact op de talentuitdagingen in hun strategie door dashboards en interventietools gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke state-of-the-art en haar jarenlange ervaring in talent management.
Wouter Van Bockhaven zal spreken over strategisch talent management. Is het de missing link voor een future-proof organisatie? Strategisch talent management moet je als bedrijfsleider in staat stellen om je organisatie toekomstklaar te maken door je een zicht te geven op de talentgerelateerde strategische uitdagingen voor groei en verandering in je bedrijf.

Praktisch

Datum: donderdag 13 juni 2019

Timing:

18:30-19:00: Ontvangst en welkom
19:00-20:00: Conferentie
20:00-21:30: Cocktail en netwerken

Locatie

Hotel en Congrescentrum TER ELST
Kattenbroek 1
2650 Edegem
Gratis parking met 400 plaatsen.
TESLA Super Charger laadstation

Exclusief kennismakingsaanbod voor lezers van KMOinsider: registreer je om gratis deel te nemen aan deze afterwork

De netwerkbijeenkomsten van B19 zijn normaal gezien enkel toegankelijk voor leden. Lezers van KMOinsider kunnen na registratie deze afterwork gratis bijwonen om kennis te maken met de businessclub en zelf te proeven van de vele voordelen van netwerken bij B19. Opgelet: inschrijven is verplicht via deze link.

Lees ook

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en B19 Antwerp Ter Elst

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • B19 Antwerp Ter Elst

Ook interessant

Interessante bedrijven