Leaderboard BB.gif

Teambuilding, personeelsfeest, bedrijfsuitje… het kan allemaal op 1 plaats in Antwerpen!

Marketing & Sales

Bij veel mensen uit het Antwerpse laat de naam ‘Antwerp Bowling’ nog steeds een belletje rinkelen. Maar ondertussen is het een vlag, die de lading al lang niet meer dekt. Filip Meeus voerde de voorbij jaren tal van investeringen en innovaties door in de locatie op Linkeroever, die hij ondertussen omdoopte tot Antwerp Amusement Center. Bedrijven kunnen er terecht voor een uitje op maat.

Het multi-activiteitencenter leent zich voor uiteenlopende leuke activiteiten en biedt daarnaast ook budgetvriendelijke foodarrangementen aan. Bowling neemt vanzelfsprekend nog steeds een belangrijke plaats in binnen het aanbod. Filip: “In de meeste bowlingzalen, moet je voor het bowlen nog steeds van die weinig flatterende bowlingschoenen dragen. Daarom ontwikkelden wij een shoebuddie, een die je over je eigen schoenen trekt. Dus je kunt steeds hygiënisch bowlen in je eigen comfy shoes, en je kan de schoenovertrek meermaals gebruiken. Voor de liefhebbers hebben we wel nog een selectie old skool rental shoes.”

Een breed activiteitenaanbod

Er valt evenwel veel meer te beleven. Het indoor amusement center creëerde destijds het eerste muti-level e-kartingcircuit in Antwerpen. “De sensatie van snelheid en acceleratie, maar dan zonder geur- of lawaaihinder.” De Escape Bus daagt tot 8 volwassenen uit met spannende opdrachten en puzzels, terwijl de X Cube het midden houdt tussen een escape room en een videogame. Verder kan je nog fun beleven in de (private) Karaoke Room of de Arcadezone, en je collega’s uitdagen voor een spelletje darts of een partijtje poolbiljart. Filip blijkt ondertussen uitbreiden en innoveren. Recent werd er een Shuffleboard bijgeplaatst (een soort van ‘tafelcurling’) en vanaf december zal de Augmented Reality Darts-installatie gebruiksklaar zijn. In maart volgt er alweer een Belgische primeur: 'footballbowling'.

Foodarrangementen

Speciaal voor groepen (bedrijven, verenigingen, families…) zette Antwerp Amusement Center een reeks foodarrangementen op punt. Je bent er welkom met gezelschappen van minimum acht tot 150 personen – of zelfs meer. Het menu gaat van een Burger Party (€19,90 pp, incl 2 consumpties) en een All The Spare Ribs You Can Eat (€29,90 pp, incl water en wijn) tot de populaire Steengrill (€29,90 pp, incl water en wijn). “Het voordeel van het steengrillarrangement is dat we het kunnen aanpassen in functie van de wensen en overtuigingen van de aanwezigen: vlees, vis, veggie, vegan, halal…,” vertelt Filip. Groepen gaan aan tafel in een rustige ruimte, afgesloten van het bowling en kartinggebeuren. Je kunt de foodarrangementen als je dat wenst combineren met de faciliteiten. Na een zware meeting met het team bijvoorbeeld eerst even alle remmen losgooien met de karts, om vervolgens samen te genieten van een gemoedelijk etentje.

Eindeloze mogelijkheden

Voor Filip en zijn team is het allerbelangrijkste dat de groep zich echt amuseert en samen fijne momenten beleeft. “Voor ons is alles bespreekbaar. Heb je plannen voor een activiteit met het werk of de familie? Kom dan eens vrijblijvend langs. We stellen je graag onze vele faciliteiten voor. Je zal weinig indoor locaties vinden met zoveel mogelijkheden. Op basis van jouw specifieke doelstellingen, wensen en het beschikbare budget stellen we dan een formule op maat voor.”

Wil je een fijne groepsactiviteit organiseren in het Antwerpse. Neem dan zeker contact op met Antwerp Amusement Center voor een arrangement op maat.

Rectangle banner.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials