Verwen je team met een unieke teambuilding bij De Koolputten

De Koolputten is een inspirerende site met een stevige snuif geschiedenis en een vleugje kunst. Je hebt er toegang tot prachtige natuur en kan er na een flinke fietstocht of wandeling bourgondisch dineren. Als je dat wenst kan je er ook overnachten in 1 van de 8 kamers van de bed and breakfast. Ook voor een teambuilding is de Koolputten dus perfect geschikt.

Authentieke en veelzijdige eventlocatie

Er zijn weinig eventlocaties die zo authentiek en veelzijdig zijn als De Koolputten. De prachtige, historische locatie in het mooie, Wase landschap biedt toegang tot de rust van de groene omgeving en combineert werk en ontspanning op een unieke manier.

Geniet van een gastronomisch diner in het uitstekende restaurant of van inspirerende kunst in de galerij. Drink een lekkere cocktail in de bar en rust uit in de mooie B&B. Combineer dit alles met een vergadering, conferentie, workshop of product lancering in perfect uitgeruste zalen.

Maar dat is lang niet alles. Ook voor jouw teambuilding heeft de Koolputten alles in huis.

Photographer: Kris Thijs | Copyright: Kris Thijs


Jouw teambuilding bij De Koolputten

“Onze locatie is onze grootste troef”, vertelt zaakvoerder Peter Serneels. “Centraal tussen Brussel, Gent en Antwerpen en te midden van de natuur is De Koolputten de perfecte plek om een team samen te brengen. Onze verfijnde, gastronomische keuken is pure verwennerij voor iedere medewerker. Dat we ook de mogelijkheid bieden om te overnachten en bij een heerlijk ontbijt de activiteiten van de vorige en de nieuwe dag te overlopen, is ook een grote meerwaarde.

Maar daar stopt het natuurlijk niet. Een teambuilding bij De Koolputten is er ook één van leuke, ontspannende en verbindende activiteiten.”

Een succesvolle teambuilding: De Koolputten heeft de juiste activiteiten

Aan dat aanbod werkte het team van Peter Serneels de laatste maanden intensief. Het grootste deel ervan is nauw verbonden met de andere activiteiten op de site. Genieten van cultuur en gastronomie staan daarbij centraal.

“Deze regio is gekend om zijn vele, lokale bierbrouwerijen. Bedrijven die hun teambuilding door de Koolputten laten organiseren, kiezen vaak voor een bezoek aan één van deze brouwerij compleet met gegidste rondleiding en tasting. Op onze site kunnen we ook workshops organiseren rond mocktails maken, bijvoorbeeld. Ook voor mooie fietstochten en wandelingen, gekoppeld aan lekker eten en drinken ben je bij ons aan het juiste adres.”


VR-spel om de prachtige omgeving te verkennen

Het team blijft voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om van jouw teambuilding bij De Koolputten een écht succes te maken. Zo wordt volgende maand een uniek VR-spel getest waarmee jij en je medewerkers de site en de omgeving beter leren kennen.

“Tijdens dit spel krijgen de deelnemers via hun smartphone opdrachten die gekoppeld zijn aan specifieke plaatsen in de omgeving van De Koolputten. Dit is dus een ideale manier om je samen met je team onder te dompelen in de schoonheid en de geschiedenis van deze plaats.”

Wil jij je medewerkers ook trakteren op een inspirerende en verbindende teambuilding bij de Koolputten? Neem dan snel contact op via onderstaand formulier.

Lees ook:

Een eventlocatie met een ideale ligging

Historisch erfgoed als inspirerend kader

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en De Koolputten

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • De Koolputten

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials