Group-f Cleaning & Facility

Facility

Group-f biedt een totaalservice in de schoonmaak, van professionele schoonmaak voor je bedrijf, tot een poetshulp met dienstencheques bij je thuis. Met meer dan 15 jaar ervaring zorgen wij voor een vlekkeloos resultaat, met een stipte én flexibele aanpak.

Diensten

  • Hotelschoonmaak

  • Professionele schoonmaak

Group-f begon in 2004 als een familiebedrijf, en dat is het nog steeds. De familiale geest zit ingebakken in onze dagelijkse werking met een no-nonsense, enthousiaste en resultaatgerichte aanpak. Onze service bestaat uit 5 grote pijlers: Cleaning & Facility, Aviation, Cleaning & Hospitality, Rental en Dienstencheques.

Professionele schoonmaak

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor jouw kantoor, overheids-, onderwijs of zorginstelling? Dan ben je bij Group-f Cleaning & Facility aan het juiste adres! Onze professionals zorgen voor een schitterend resultaat, steeds met de glimlach!

We werken telkens een pakket op maat uit dat past bij jouw noden, timing en budget. Komen we langs tijdens de kantooruren of daarbuiten? Meerdere keren per week of één keer per maand? Wassen we daarbij meteen ook de ramen? Onze flexibele aanpak zorgt ervoor dat je zorgeloos kan toekomen in een proper kantoor of gebouw!

Hotelschoonmaak: het wow-effect!

Een hotel is een plek om te genieten, te werken en mensen te ontmoeten. Daar hoort een piekfijne kamer bij. Onze gedreven medewerkers zorgen elke dag met plezier voor kraaknette kamers en gemeenschappelijke ruimtes. Met onze schoonmaakdienstverlening zetten we gastvrijheid centraal en doen we alles voor een ultieme gastbeleving.

Kwaliteit begint bij gedreven en goed opgeleide medewerkers. In onze Hospitality Academy kiezen ze uit meer dan 20 opleidingen. Tijdens de opleidingen ligt de focus op gastvrijheid, kwaliteit en beleving, dit zijn de kernwaarden waarmee Group-f zich onderscheidt. Onze gedreven en gastvrije werknemers zorgen zo voor een kwalitatieve en continue dienstverlening.

Meer informatie over onze schoonmaakdienstverlening? Neem snel contact op met ons!

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Group-f Cleaning & Facility

Uitgelicht

Bekijk de socials