banner-horitzontal.jpg

Je kmo laten groeien zonder zorgen? Verzeker je tegen onbetaalde facturen!

Partner

Openstaande verkoopfacturen zorgen voor minder liquiditeit in je bedrijf en zijn een rem op de groei van elke onderneming. Het is bovendien voor kmo’s een hele klus om achter debiteuren aan te gaan en hun klanten en prospects te screenen op kredietrisico’s. Gelukkig kun je rekenen op de ondersteuning van experten in kredietrisico’s. Speciaal op maat van kmo’s biedt Coface Easyliner aan, een all-inclusive verzekering tegen onbetaalde facturen in binnen- en buitenland. Zo doe je zaken terwijl je cashflow gezond blijft.

Complete aanpak voor creditmanagement

Creditmanagement is meer dan alleen maar wanbetalers herinneren aan onbetaalde aanrekeningen. Easyliner van Coface steunt daarom op drie pijlers die je toelaten het leverancierskrediet van je klanten effectief te beheren.

  • Informatie over de financiële status van bedrijven om onbetaalde facturen te voorkomen,
  • Incasso van openstaande facturen,
  • Schade-uitkering als het incasso te lang duurt of zonder succes blijft.

Bovendien krijg je ondersteuning van experts wanneer je het nodig hebt. Deze unieke all-inclusive dienst is al mogelijk voor minder dan 1% van je leveringen op krediet, afhankelijk van je bedrijfsprofiel en de door jou gekozen opties.

Vraag gratis en vrijblijvend je offerte aan!

Onbetaalde facturen voorkomen

Ook bij creditmanagement geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Wanbetalers aanpakken, begint namelijk nog voor een overeenkomst wordt gesloten. Het is een goede gewoonte om na te gaan wat de financiële status is van je prospects en bestaande klanten voor je een nieuw project opstart. Maar waar vind je zulke informatie? Om te voorkomen dat je zaken gaat doen met dubieuze debiteuren en slechte betalers, kun je bij dankzij Easyliner online informatie opvragen over je prospects en handelspartners.  

De beoordelingen van kredietrisico’s in Easyliner zijn gebaseerd op een krachtig wereldwijd netwerk van bedrijfsrisico-experts die lokaal werkzaam zijn. Ze werken dus dicht bij je prospects of klanten. Door de permanente analyse van financiële gegevens, handelssectoren, landenrisico's en andere belangrijke factoren waarschuwt Coface je tijdig voor risico's.

Invordering van openstaande rekeningen

Debiteuren herinneren aan hun openstaande facturen, is een onaangename en tijdrovende taak. Het is daarbij niet altijd eenvoudig om de goede relatie met je klanten te behouden. Om je te ontzorgen bij het innen van onbetaalde rekeningen, werken wij in jouw naam om vorderingen te incasseren. Ons internationale netwerk van incasso-experts maakt gebruik van effectieve en doelmatige technieken om facturen te innen, zonder daarbij de goede relatie die je met je klant hebt, uit het oog te verliezen.

Vergoeding bij onbetaalde factuur

Hoeveel moeite je ook investeert in debiteurenbeheer, het gebeurt al te vaak dat een factuur onbetaald blijft omdat een klant in moeilijkheden zit. Dankzij EasyLiner is ook die situatie geen zorg meer: wat er ook gebeurt met je verzekerde klanten, je ontvangt een schade-uitkering van maximaal 90% voor het verlies dat je lijdt door onbetaalde facturen. Op die manier bescherm je je cashflow en blijft je verlies beperkt, terwijl je gewoon zaken kunt blijven doen en verder werkt aan de groei van je kmo.

Een all-in verzekering tegen onbetaalde facturen zorgt voor zekere groeiperspectieven voor je kmo. Ontdek Easyliner van Coface! Vraag eenvoudig online je offerte aan en krijg binnen enkele minuten een aanbod op maat van je bedrijf. Meer weten? Bezoek de productpagina van Easyliner of raadpleeg de veelgestelde vragen … of stel je vraag rechtstreeks via het formulier hieronder.

Lees ook

Meer weten?

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven