banner-horitzontal.jpg

Een microkrediet voor onzekere tijden

De horeca is één van de zwaarst getroffen sectoren van de gezondheidscrisis. Terwijl de sluiting blijft voortduren neemt de druk op horeca-uitbaters om vaste kosten en lopende kredieten te financieren toe. Het microkrediet van Card Advance zorgt voor zekerheid in onzekere tijden en geeft ondernemers de ruimte om hun onderneming klaar te stomen voor een wereld na corona.

Card Advance helpt Antwerp Bowling groeien

Filip Meeus, eigenaar van Antwerp Bowling en AB EKarting, werkt al geruime tijd samen met Card Advance. Toen Card Advance in 2019 op de markt kwam was Filip een van de eerste klanten.

“Card Advance is een perfect alternatief voor de gevestigde kredietinstellingen. Terwijl horecazaken vaak moeilijk bij banken terecht kunnen voor kredieten ging dit bij Card Advance zeer vlot. Natuurlijk moet je cijfers voorleggen maar het microkrediet voor een uitbreiding van mijn zaak was op een paar dagen geklonken. Zo heb je als ondernemer meteen profijt van je investering. De samenwerking met Card Advance is dan ook belangrijk voor de groei van Antwerp Bowling.”

Microkrediet via de betaalterminal

Het microkrediet van Card Advance is gekoppeld aan de inkomsten via je betaalterminals. Volgens Filip Meeus is dit bijzonder voordelig voor horeca-uitbaters in tijden van corona.

“Het grote voordeel van Card Advance is dat de afbetaling van je krediet verloopt via je betaalterminals. Zo kan je snel afbetalen als de zaken goed draaien. Wanneer er, zoals vandaag, geen inkomsten zijn, betaal je niet af. Ik zie bij Card Advance veel begrip voor de moeilijke tijden die Antwerp Bowling en andere horecazaken vandaag meemaken. Dit staat ons toe om de financiële schade van dit jaar te beperken.”

Een gegarandeerd toekomstperspectief

Het microkrediet van Card Advance staat Antwerp Bowling daarenboven toe om vandaag ook aan de toekomst te denken.

“Omdat we vandaag niet ongerust moeten zijn over de betalingen aan Card Advance kunnen we ervoor zorgen dat we er bij een nieuwe opstart meteen een knal op geven. We bereiden met een gerust gemoed nieuwe concepten voor en maken reclame zodat klanten ons snel terugvinden.”

Investeer in hygiëne met een microkrediet

Door de toegenomen aandacht voor hygiëne verwacht Filip een grote interesse in de shoe covers voor bowlingschoenen die hij op de markt brengt. In moeilijke tijden kunnen bowlingzalen deze investering veilig doen met Card Advance.

“Onze shoe covers laten klanten toe om met hun eigen schoenen bowlen. Dit is natuurlijk hygiënischer. We zijn klaar om dit product op de markt te brengen. Met een microkrediet van Card Advance kunnen onze collega’s in de sector deze investering doen zonder aan hun reserves te raken.”

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van Card Advance voor jouw onderneming? Neem dan snel contact op via onderstaand invulformulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Card Advance

Meer weten?

Card Advance

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Card Advance

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials