anr-banner.gif

Cyberbeveiligingsbedrijf haalt 17 miljoen euro op bij mondiale investeerder

IT

Eye Security, een scale-up die bedrijven in heel Europa cyberbeveiliging en verzekeringen biedt, haalt 17 miljoen op bij wereldwijde investeerder Bessemer Venture Partners.

Eye Security is met meer dan 70 werknemers en meerdere kantoren in Europa een gereputeerd cyberbeveiligingsbedrijf. Het maakt op abonnementsbasis cybersecurity haalbaar en betaalbaar voor Europese bedrijven.

Cyberrisico’s beperken

Deze investeringsronde volgt op een eerdere succesvolle investering dit jaar door TIIN Capital. De totale financiering in 2022 komt hiermee op 21,5 miljoen euro.

Dankzij deze investering kan Eye Security haar missie om het cyberrisico van Europese bedrijven te beperken verder versnellen. Job Kuijpers, CEO Eye Security: "Bedrijven, lokale overheden, ziekenhuizen, ze hebben allemaal duidelijk behoefte aan betere cybersecurity, snellere verzekeringsoffertes en betere service. Bij Eye Security leveren we cybersecurity gecombineerd met een cyberverzekering. De groei die we sinds de oprichting hebben weten te realiseren, is een bewijs van de kwaliteit van onze oplossing. We hebben bewezen dat we het eerste bedrijf zijn dat organisaties snel en eenvoudig kan beschermen en verzekeren tegen de toenemende cyberdreiging."

Anne Masson, CEO Eye Security Belgium: “Belgische bedrijven worden zich steeds meer bewust van hun cyberrisico. Onze groei in België bewijst dat veel bedrijven op zoek zijn naar een goede cybersecurity provider. Wij zijn het eerste bedrijf dat organisaties snel en eenvoudig kan beschermen en verzekeren zonder gedoe."

Alex Ferrara, Partner bij Bessemer Venture Partners: “De vraag naar cyberverzekeringen is de afgelopen jaren enorm gestegen, maar er is een segment van bedrijven dat niet over de juiste middelen beschikt om zichzelf te beschermen tegen ransomware-aanvallen, waardoor ze onverzekerbaar worden. Het Eye Security team biedt deze bedrijven een oplossing waar ze anders geen toegang toet hadden gehad."

Over Eye Security

Met een groeiend team van beveiligings- en verzekeringsexperts biedt Eye Security een alles-in-één beveiligingsproduct met bescherming en cyberverzekering. Eye Security is opgericht in 2020 en opereert in Europa zowel direct als via haar strategische partners en heeft kantoren in Nederland, België, Duitsland.

Over Bessemer

Met meer dan 135 IPO's en 200 portfoliobedrijven in de corporate, consumenten- en zorgsector, ondersteunt Bessemer oprichters en CEO’s in elke groeifase. Bessemer's wereldwijde portfolio omvat Pinterest, Shopify, Twilio, Yelp, LinkedIn, PagerDuty, DocuSign, Wix, Fiverr en Toast. Bessemer heeft meer dan 20 miljard dollar aan activa onder beheer en heeft teams van investeerders en partners in Tel Aviv, Silicon Valley, San Francisco, New York, Londen, Boston, Beijing en Bangalore.

anr-banner-400x300-v3.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials