anr-banner.gif

Een vakkundige professionele partner voor toegangsautomatisering en beveiliging

IT

Nestor Company is meer dan dubbel zo oud als het jarige KMOinsider. In die veertig jaar verwierf het bedrijf naam en faam op het vlak van toegangsautomatisering, elektronische beveiliging en branddetectie. Het bedrijf groeide gestaag mee met een business die constant in evolutie is. Zaakvoerder Armand Van den Bogaerde vertelt enthousiast over de troeven van Nestor Company in een bloeiende en boeiende sector.

Nestor Company: een massa mogelijkheden én menselijk maatwerk

“Nestor Company is een ‘one stop shop’ voor installateurs, installatiebedrijven en de projectmarkt in de Benelux en Frankrijk. Met een gamma van meer dan 8000 producten zijn we hofleverancier voor vele duizenden klanten in deze ruime regio. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor talloze technologische toepassingen die zij zelf plaatsen bij hun klanten. Via bezoeken aan buitenlandse beurzen en korte lijnen met onze producenten, garanderen we een breed en modern aanbod. Nestor Company verkoopt echter niet gewoon producten, het biedt ook oplossingen én kwaliteitsvolle service aan.”

“Klanten zien ons niet als een leverancier, maar als een polyvalente professionele partner. We dragen die titel niet alleen met trots, we doen er ook alles aan om dit waar te maken. De grote expertise van onze medewerkers is een enorme troef voor onze klanten, voor wie productkennis essentieel is. Levenslang leren is dan ook een rode draad binnen Nestor Company: onze medewerkers kunnen met kennis van zaken écht het verschil maken. In opleidingen en webinars delen we die knowhow met onze klanten. Tijdens het totale traject zorgen we voor optimale ondersteuning van elk aspect: naast telefonische support doen we ook werfbezoeken. De grote troef van Nestor Company is dat we ons grote en gevarieerde gamma combineren met situatiegebonden service. Een gigantisch professioneel project of een particuliere plaatsing? Onze klanten kunnen ten allen tijde rekenen op onze raad op maat!”

“Nestor Company is steeds bereikbaar voor raad en advies van de juiste specialisten. Het gamma van producten is heel uitgebreid zodat er voor bijna elke toepassing een oplossing geboden wordt. Niets dan lof qua service!” Benny De Tollenaere (L-Tricop)

Walk the talk: het interne beleid is helemaal mee met de tijd

“Als aanbieder van toekomstgerichte technologie zetten we als bedrijf zelf in op een ‘futureproof’ filosofie. Nestor Company heeft het afgelopen coronajaar met succes een digitale transformatie doorgevoerd. We migreerden het ERP systeem naar de nieuwste SAP (B1 HANA) bedrijfssoftware. Ook onze webshop werd vernieuwd en gekoppeld met het ERP-SAP pakket en de e-mailmarketing tool Mailchimp. We integreerden ons ruim assortiment van kwalitatieve producten in dit moderne digitale platform, wat zorgt voor een toegevoegde waarde voor onze klanten en onze medewerkers. Dit innovatief, interactief én intuïtief platform maakt het onze klanten zo makkelijk mogelijk. Zo kan de installateur op de webshop zijn lopende offertes, bestellingen en de effectieve voorraad raadplegen. Net zo goed kan hij een beroep doen op onze expertise bij het aanvragen van een offerte of bij een bestelling.

Wanneer een klant inlogt op de webshop houden we rekening met zijn profiel en voorkeuren en worden er gepersonaliseerde productbanners en informatie gevisualiseerd. Zo kan de klant sneller en efficiënter zijn technische oplossingen herkennen in ons uitgebreid en gevarieerd productaanbod. Ook in de toekomst blijven we investeren om onze service uit te breiden. We zijn op dit moment de mogelijkheden van een PIM “Product Information Management” systeem aan het exploreren, om onze digitale customerservice verder uit te breiden. We houden de vinger aan de pols voor vernieuwing en innovaties, om onze klanten blijvend de beste service te kunnen bieden.”

anr-banner-400x300-v3.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials