Versie 3 B-Close.gif

Epson ColorWorks labelprinters, dé oplossing voor het printen van kleurenlabels

De Epson ColorWorks series labelprinters zijn de ultieme oplossing voor het on-demand afdrukken van kleurenetiketten voor kleine, middelgrote en grotere oplagen. Op betrouwbare en betaalbare wijze produceer je in eigen beheer hoogwaardige labels in kleur.

Epson labelprinters: hoogwaardige printresultaten

De ColorWorks labelprinters bieden standaard hoogwaardige printresultaten in 4 kleuren (CMYK) én een hoge resolutie (1200dpi). In combinatie met de kleurafstemmingsfuncties (ICC-profiel en tool voor de afstemming van steunkleuren) levert dit indrukwekkende en opvallende on-demand kleurenlabels op.

Hoogkwalitatieve kleurenlabels verbeteren de visuele herkenning van belangrijke informatie op de etiketten zodat je producten van op afstand herkenbaar zijn en fouten tijdens het pick proces kunnen gereduceerd worden.

Epson labelprinters: nieuwe functies

Met de Epson ColorWorks labelprinters profiteer je van een grote verscheidenheid aan nieuwe functies die zijn ontworpen om praktische en creatieve oplossingen te bieden. Het is dus niet langer nodig om grote voorraden voorbedrukte labels op stock te leggen. Je drukt eenvoudig de labels af die je nodig hebt op het moment zelf.

De ColorWorks printers kunnen printen op uiteenlopende materialen: papier met een matte of glossy coating en zelfs verschillende synthetische etiketten (PE/PP/…). Dankzij de afzonderlijke patronen met gepigmenteerde inkt kunnen sneldrogende, zeer gedetailleerde etiketten gemaakt worden die smudge-proof, water- en UV-bestendig zijn en niet vervagen.

Praktisch gezien kan je met deze serie ColorWorks-labelprinters alles printen, van piepkleine labels voor flesjes of doosjes tot grote duurzame GHS labels die geschikt zijn voor chemische vaten. De printers ondersteunen mediabreedtes van 21,4 mm tot 211,9 mm en lengtes van 8,0 mm tot 609,6 mm.

Epson labelprinters: compact en gebruiksvriendelijk

De ColorWorks printers zijn ontworpen voor optimale gebruiksvriendelijkheid. Je bedient hem vanaf de voorkant, waardoor je bedrijfsruimte bespaart. Vervanging van de papierrol is mogelijk vanaf de voor-, rechter- en linkerzijde van de printers.

Epson ontwikkelde ook een aantal technische hulpmiddelen voor het beheer, de configuratie en het onderhoud van de printers, zoals een webinterface voor het beheer van het hele printerpark, en configuratie, onderhoud en bewaking op afstand.

Epson labelprinters: eenvoudige integratie

De Epson printers zijn ook direct integreerbaar in geautomatiseerde productielijnen. Je fabricageproces wordt daardoor een stuk eenvoudiger en efficiënter. Met de tijdbesparende Print & Apply toepassingen worden de labels automatisch van het draagpapier verwijderd zodat de etiketten eenvoudig aan de hand van een aanbrengmechanisme aangebracht kunnen worden op je producten, dozen of paletten. Doordat je in-line verschillende lay-outs kan drukken, hoef je ook niet telkens van (voorbedrukte) labels te veranderen, wat je tijd- en kosten bespaart. Alle modellen in deze serie integreer je heel makkelijk dankzij directe ondersteuning voor SAP, ESC Label, Linux- en Mac-drivers. Tevens is er een IO-poort voor eenvoudige integratie met andere hardware componenten in de P&A oplossing.

De Epson labelprinters zijn beschikbaar bij Zetes, innovatief specialist in supply chain-technologie. Wil jij ook het beste uit je supply chain halen? Neem snel contact.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Zetes

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Zetes
  • Rue de Strasbourg 3
    1130 Brussel
  • +32 (0)2 728 37 11

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials