Versie 3 B-Close.gif

De ideale ergonomische inpaktafels voor wie start met e-commerce? BASEline Packing Stations

Recent ook gestart met online verkoop, of ben je nog volop bezig met de voorbereidingen? Of je e-commerce-avontuur een succes wordt, hangt in grote mate af van hoe vlot je de bestellingen afhandelt. De BASEline Packing Stations ergonomische inpaktafels van Storopack mogen niet ontbreken.

Sinds het openbare leven grotendeels stil ligt in de strijd tegen het coronavirus, shopt de Belg meer dan ooit online. De sluiting van niet-essentiële winkels verplicht veel ondernemers ook te starten met e-commerce. Sommigen investeren in een webshop, anderen brengen hun assortiment aan de man via sociale media.

Onderschat het belang van goede inpakprocessen niet!

Op welke manier je je verkoop ook regelt, het succes valt of staat met de afhandeling van de bestellingen. De eerste horde daarbij is het inpakken van de producten. En dat gaat een pak vlotter met een goede opstelling.

Storopack heeft de totaaloplossing in huis voor elke ondernemer: de BASEline Packing Stations, een reeks ergonomische inpaktafels die je kunt aanpassen naar jouw behoeften. Je kiest het frame dat voldoet aan de vereisten voor jouw inpakproces, je vult aan met accessoires en je kunt aan de slag!

BASEline inpaktafels, een goede basis

De paktafels zijn beschikbaar in drie uitvoeringen: een Basic, Advanced en Pro-versie. De tafels verschillen op vlak van draagvermogen en in welke mate je de hoogte kunt aanpassen. Elke inpaktafel beschikt standaard over twee stalen legborden (1350 x 300 mm). Het bovenste is voorzien van zes dividers, ideaal voor de voorraad kartonnen dozen. Op het andere stalen legbord kan je een printer of andere benodigdheden installeren.

Verpakkers werken er niet alleen efficiënt, maar ook ergonomisch: alle verpakkingsmaterialen zijn binnen handbereik.

systeem ergonomische inpaktafels

Zonder accessoires is een BASEline werktafel ook ideaal als bureau voor licht en administratief werk in het magazijn.

BASEline accessoires om je inpaktafels af te maken

Heb je een frame gekozen dat aan je noden voldoet? Dan is het tijd om het werkstation verder in te richten en de inpaktafel nog ergonomischer te maken met de BASEline accessoires.

Je kunt de paktafel bijvoorbeeld aanvullen met antivermoeidheidsmatten, extra verlichting of ladeblokken. Daarnaast heb je ook de optie om het frame uit te breiden met rollenbanen, of om trolleys met snij-apparaten of extra opbergruimte bij te schuiven.

trolley als accessoire ergonomische inpaktafels

Ontdek het volledige gamma BASEline Packing Stations en inpakmateriaal op de website van verpakkingsspecialist Storopack.

Heb je vragen of andere wensen? Aarzel niet om contact op te nemen met de specialisten van Storopack via de website of onderstaand formulier. Ze ontwerpen met plezier samen met jou het optimale werkstation voor meer ergonomie in je magazijn.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Storopack

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Storopack
  • Nieuwbrugstraat 79
    1830 Machelen
  • +32 (0)2 756 80 90

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • Port.brussels

  • BCTN

  • Forward Belgium

Bekijk de socials