Versie 3 B-Close.gif

TVH viert 80ste verjaardag van oprichter

Logistiek

80 verjaardagskaarsen blazen TVH en haar co-oprichter Paul Thermote uit. Paul werd in de bloemetjes gezet met een boekje en video met anekdotes van de TVH-medewerkers wereldwijd.

Onderdelenspecialist TVH is een wereldspeler op het vlak van onderdelen en toebehoren voor heftrucks, industriële voertuigen, bouw- en landbouwmachines. Paul Thermote richtte het bedrijf, samen met Paul Vanhalst, in 1969 TVH op. 54 jaar later telt het bedrijf meer dan 5.000 medewerkers. TVH heeft zijn hoofdkantoor in Waregem, België. Daarnaast is er een regionaal hoofdkantoor in Kansas (VS) dat de Amerikaanse markt bedient. In totaal opereert TVH vanuit 81 vestigingen over alle continenten heen.

Act with joy

Om de oprichter op een originele manier te vieren, lanceerde het bedrijf een oproep naar anekdotes onder zijn medewerkers. De vele inzendingen werden gebundeld tot een boekje en ook verwerkt in een compilatievideo.

“Bij TVH blijven de familiale waarden sterk aanwezig,” zegt Isabelle Van de Voorde, communicatieverantwoordelijke. “Het vieren van Paul’s verjaardag met alle medewerkers wereldwijd past heel sterk bij onze bedrijfscultuur, en dan vooral bij de waarde ‘Act with Joy’.”

Menselijk en gedreven

Uit de anekdotes die collega’s deelden, komt de menselijkheid en gedrevenheid van de oprichter naar boven. “Het toont aan hoe betrokken hij is bij het bedrijf, ook nu nog”, gaat Isabelle verder. “Hij zit nog steeds mee aan tafel met de Raad van Bestuur, maar hij is ook nog vaak aanwezig op de werkvloer. Hij kent heel veel collega’s bij naam en hij slaat graag eens een praatje met de collega’s in verschillende afdelingen.”

BCLOSE_Rectangle.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials