BCLOSE_Leaderboard.gif
Storopack

Welke opvulmaterialen kiezen voor jouw pakketjes?

Wil je zeker zijn dat je pakjes goed aankomen? Je bent aan de ene kant afhankelijk van de goede zorgen van de koerier, maar veel hangt ook af van hoe je producten zijn ingepakt. Het juiste materiaal kiezen is cruciaal om de inhoud van je pakket goed te beschermen. Met de handige keuzegids van verpakkingsspecialist Storopack doe je dat in enkele klikken.

Veel ondernemers onderschatten het: de invloed van de verpakking op de productbeleving en het koopgedrag. Wanneer er weer maar eens een pakketje aankomt waarvan de inhoud niet te vinden is onder al het opvulmateriaal, vraag je je als ontvanger toch af of dat niet wat milieuvriendelijker kon. Daarnaast komen te vaak producten beschadigd aan door te weinig bescherming. Dat zorgt niet alleen voor een ontevreden klant, het is ook nog slechter voor het milieu, want het pakket gaat terug en je moet je klant een nieuw of hersteld product toesturen.

Opvulmateriaal voor verpakkingen: meer dan gebakken lucht

Door de lege ruimte in een doos op te vullen, voorkom je dat het product in de verpakking gaat schuiven en zo beschadigd raakt tijdens transport. Bovendien kan je beschermend opvulmateriaal voor specifieke en uiteenlopende doelen inzetten: krasbescherming, bescherming tegen stof of roest, vervoeren van gevaarlijke goederen en meer.

Met de keuzegids van Storopack vind je snel wat je nodig hebt: zowel voor bescherming in de doos als op het pallet, voor grote én kleine gebruikers.

Afhankelijk van hoeveel pakketjes je dagelijks verstuurt en hoe je ze vervoert, gebruik je namelijk verschillend opvulmateriaal. Storopacks keuzegids stelt je in elk van de gevallen de gepaste materialen voor. De kans is groot dat er ook opties tussen zitten waar je zelf nog niet aan had gedacht. Check hem dus snel!

Mooie kortingen in augustus

Heb je het geschikte opvulmateriaal gevonden om jouw pakketjes te beschermen tijdens transport? Pik dan een handige korting mee tijdens een happy hour van Storopack. Elke dinsdag en donderdag in augustus is het happy hour: dan krijg je 15 euro korting bij jouw online bestelling. De precieze voorwaarden lees je op de website van Storopack.

Verzend je op een dag vlotjes meer dan 300 pakketten? Dan kan het nuttig zijn om een expert van Storopack uit te nodigen. De verpakkingsspecialisten staan je met raad en daad bij om de juiste verpakking te vinden en je verpakkingsproces en -logistiek te optimaliseren. Dat deden ze onder andere ook voor online apotheek Pazzox. Het resultaat: het bedrijf is een schoolvoorbeeld van duurzaam, ergonomisch én efficiënt inpakken.

Een vraag rond verpakken? Storopack heeft het antwoord. Neem contact op via het gratis nummer 0800 90 567, mail naar sales@storopack.be of stel je vraag meteen hieronder!

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Storopack

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Storopack
  • Nieuwbrugstraat 79
    1830 Machelen
  • +32 (0)2 756 80 90

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials