Leaderboard BB.gif

Verrijk je zintuigen bij Mr. Sato: elegante cocktails en Aziatische verfijning op de 10de verdieping van Van der Valk Hotel Gent!


Of je nu logeert in Van der Valk Hotel Gent of simpelweg de culinaire wereld wilt ontdekken met collega's of vrienden, bij het Aziatisch restaurant Mr. Sato in Gent ben je altijd verzekerd van een avond vol genot, met een panoramisch uitzicht op de betoverende skyline van de Arteveldestad.


Van der Valk Hotel Gent heeft zich ontpopt tot een geliefde bestemming voor zowel leisure- als zakelijke gasten. Zelfs gasten die niet overnachten, kunnen genieten van verrukkelijke cocktails, smakelijke bites, en het adembenemende 360°-uitzicht over Gent.
Mr. Sato, het verfijnde Aziatische restaurant binnen de venue in Gent, voegt een extra dimensie toe aan de culinaire ervaring, waardoor gasten kunnen genieten van een smaakvolle reis naar het Verre Oosten.

Het verhaal achter Mr. Sato, het Aziatisch restaurant in Gent

Chef-kok Takehiko Sato (Mr. Sato) studeerde 'Japanse keuken' aan de Tsuji en Yamato ramen school. Met zijn passie voor de Japanse keuken en nieuwsgierigheid naar de Franse keuken zal Mr. Sato je verrassen met zijn unieke smaken. Met zijn jarenlange ervaring in sakitori en sushi restaurants in Japan, gespecialiseerd in vis en gevogelte, creëert Mr. Sato de heerlijkste Aziatische gerechten.

In ons Aziatisch restaurant in Gent kozen we specifiek voor gezellig tafelen, waarbij je kleine(re) gerechten deelt met je tafelgenoten. In plaats van slechts één bord voor jezelf met je eigen gekozen gerecht, worden er diverse borden op tafel geserveerd met een assortiment aan gerechten. Dit bevordert een gezellige en sociale eetbeleving waarbij samen genieten centraal staat.

Je hebt de keuze uit een 5- of 6- gangen menu vanaf € 59,00 pp


Cosmopolitische cocktailbar

Onze Skybar bestaat uit twee zijden. Het Aziatisch restaurant van onze Skybar in Gent, waar je kunt genieten van Asian sharing gerechten, bevindt zich aan de ene zijde. Aan de rechterzijde bevindt zich onze cocktailbar en kan je genieten van heerlijke cocktails.

Ervaar de unieke smaak van een van onze kenmerkende cocktails, zoals de Kimono Kiss, en verwen je smaakzin met deze heerlijke creatie(s).


We heten je van harte welkom op donderdag tot en met zaterdag van 17.00 uur (restaurant open om 18.00 uur) tot 01.00 uur, met de laatste walk-ins om 00.30 uur. Reserveren is mogelijk tussen 18.00 en 20.30 uur en alleen voor het restaurant. Bestellen is mogelijk tot 21.00 uur, onze keuken sluit om 22.00 uur.

Voor groepen bestaat de mogelijkheid om op andere dagen van de week de ruimte te reserveren voor privégebruik.

Raadpleeg de volledige menukaart van Mr Sato

Verwen je businessrelaties met een exclusieve ervaring bij het Aziatisch restaurant in Gent, Mr. Sato,

Ben je nog op zoek naar een prachtige locatie, dan vormt het Aziatisch restaurant Mr. Sato de unieke setting voor magische bijeenkomsten in Gent.

In dit etablissement word je ondergedompeld in voortreffelijke dienstverlening en een buitengewone culinaire ervaring. Het wordt nog aangenamer wanneer je beseft dat je na een voortreffelijke maaltijd meteen kunt ontspannen in een van de weelderige kamers & suites van het hotel"

Wens je meer informatie over het afhuren van Mr. Sato voor een business-event? Neem vrijblijvend contact op met het team of stel je vraag via onderstaand formulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Van der Valk Hotel Gent

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Van der Valk Hotel Gent

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials