Leaderboard BB.gif

Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen - Waasland: registreer nu als bezoeker

Uw netwerk boosten? Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen - Waasland staat dit jaar op de planning op 20 en 21 september in Antwerp Expo. Aanwezig: 160 standhouders en + 3.000 bezoekers. Inschrijven als bezoeker kan vanaf nu. Aan de slag!

U bent van harte welkom op deze tweede editie van Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen - Waasland. U kan er twee dagen netwerken met een regionale focus. Het bezoek aan de beurs is gratis, mits voorafgaandelijke registratie.

Topeditie op woensdag 20 september en donderdag 21 september 2023

Alle lichten staan op groen om er een topeditie van te maken, vertelt Peter Vanbrackel, Exhibition Manager: “Zakelijk succes bereik je door hard te werken en de juiste partners in je netwerk te hebben. Op Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen - Waasland staan er 160 topbedrijven klaar en verwachten we + 3000 bezoekers.

De beurs is regionaal en cross sectoraal georganiseerd. Het is in die mix dat er heel wat zakelijke opportuniteiten en interessante samenwerkingsmogelijkheden te ontdekken zijn. Specifiek voor Antwerpen is er de aanwezigheid van de haven, de grootindustrie, de petrochemie, … Rond deze economische cluster bestaat een ecosysteem van grote en kleinere bedrijven die aanwezig zijn op de beurs.”

Tijd voor een goed gesprek

Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen - Waasland gaat verder dan het uitwisselen van businesskaartjes. Er zijn natuurlijk de 160 bedrijven die er en stand hebben. En er wordt voldoende tijd én ruimte gemaakt voor een belangrijk aspect van zakendoen: een goed gesprek. Dit jaar leggen de organisatoren nog meer de focus op het netwerken zelf door bijvoorbeeld het openingsevent, het seminarie-aanbod en de speeddating op de beursvloer te houden. Alle extra activiteiten zullen dus op de beursvloer in Antwerp Expo plaatsvinden.

Benieuwd naar welke bedrijven een stand hebben op de beurs? De exposantenlijst vindt u hier.

Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen - Waasland bezoeken?

Registreer nu als bezoeker

Interesse om als exposant deel te nemen?

Dat kan! Er zijn nog enkele plaatsen vrij op de beursvloer. Exposanten kunnen zich op een budgetvriendelijke manier voorstellen aan bestaande en toekomstige klanten en partners via een uniform en prijsbewust all-in concept.

Registreer u hier als exposant

Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen - Waasland

Woensdag 20 september 2023 | 14.00 - 21.00
Donderdag 21 september 2023 | 14.00 - 21.00

Place to be

Antwerp Expo - Jan van Rijswijcklaan 191 - 2020 Antwerpen

www.bedrijvennetwerkdagen.be

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Bedrijvencontactdagen

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Bedrijvencontactdagen Mechelen
  • Bedrijvencontactdagen Brugge
  • Bedrijvencontactdagen Antwerpen
  • Bedrijvencontactdagen Hasselt
  • Bedrijvencontactdagen Kortrijk

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials