Leaderboard BB.gif

Bedrijvennetwerkdagen Limburg bezoeken? Inschrijven is vanaf nu mogelijk

Netwerken met impact. Dat is waar het allemaal om draait op woensdag 25 oktober en donderdag 26 oktober 2023 in Trixxo Arena in Hasselt. Uw bezoek aan Bedrijvennetwerkdagen Limburg is gratis, mits inschrijving via onderstaande link.

Het doel van deze netwerkbeurs is ondernemers en bedrijven samen te brengen in een dynamische omgeving en de bruisende Limburgse ondernemersgeest ten volle tot uiting te laten komen. Contacten leggen is en blijft de basis van zakendoen.

Registreer als bezoeker

Waarom u Bedrijvennetwerkdagen Limburg niet mag missen? We lijsten 5 goede redenen voor u op:

+ 100 bedrijven staan voor u klaar

Op zoek naar partners in uw netwerk of naar business opportuniteiten in Limburg? U ontdekt op de beurs een gevarieerd aanbod van bedrijven uit de industrie, dienstverlening, groothandel, toerisme, transport, ICT, logistiek, bouw en retail.

Focus op Limburg

Exposanten en bezoekers: ze komen allemaal uit Limburg. Het voordeel van deze regionale focus is dat u vast en zeker bestaande en toekomstige zakenpartners uit eigen regio ontmoet.

Tijd voor een goed gesprek op Bedrijvennetwerkdagen Limburg

Digitaal netwerken of fysiek netwerken? Beiden hebben hun voordelen. De netwerkbeurs is zo georganiseerd dat er tijd en ruimte wordt gemaakt voor het belangrijkste aspect van zakendoen: een goed persoonlijk gesprek bij een hapje en een drankje.

Netwerken en meer

Voka – Kamer van Koophandel Limburg organiseert tijdens de beurs ook een reeks actuele seminaries. De ideale plek om nieuwe inzichten op te doen. Het programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Startende ondernemer?

Ook voor nieuwe ondernemers, of mensen die een bedrijf willen opstarten, is Bedrijvennetwerkdagen Limburg in Trixxo Arena een ideale ontmoetingsplek om ideeën af te stemmen en contacten te leggen.

Bedrijvennetwerkdagen Limburg bezoeken?

Hou woensdag 25 oktober en donderdag 26 oktober vrij in uw agenda. De beurs bezoeken is gratis, als u zich hier registreert.

Registreer als bezoeker

Interesse in een standplaats als exposant?

Dat kan ook nog! De beursvloer is bijna volzet, maar er zijn nog enkele plaatsen vrij voor bedrijven en ondernemingen die zich op een budgetvriendelijke manier willen presenteren aan bestaande en toekomstige Limburgse klanten en partners.

Registreer als exposant

Praktisch Bedrijvennetwerkdagen Limburg

Woensdag 25 oktober 2023 | 14.00 - 21.00
Donderdag 26 oktober 2023 | 14.00 - 21.00

Place to be: Trixxo Arena - Park H - Gouverneur Verwilghensingel 70 - 3500 Hasselt

https://limburg.bedrijvennetwerkdagen.be

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Bedrijvennetwerkdagen – Bedrijvencontactdagen

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland
  • Bedrijvennetwerkdagen Limburg
  • Bedrijvencontactdagen Kortrijk

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials