Leaderboard BB.gif

Een stand op Bedrijvennetwerkdagen Limburg: het kan nog!

Bedrijvennetwerkdagen Limburg brengt ondernemers en bedrijven samen in één dynamische omgeving. Uw bedrijfsactiviteiten in the picture zetten bij +2000 deelnemers en ook bij een honderdtal collega-exposanten uit alle sectoren? Dat kan! Er zijn nog enkele beursplaatsen beschikbaar.

Reserveer uw standplaats

Woensdag 25 oktober en donderdag 26 oktober 2023 zijn datums die niet mogen ontbreken in de agenda van de Limburgse ondernemers. Bedrijvennetwerkdagen Limburg betekent niet alleen de nodige tijd hebben om gastvrij te netwerken met de talrijke bezoekers aan de beurs. Daarnaast zijn er de collega-exposanten waarmee u tijdens deze tweedaagse directe contacten kan leggen.

De voordelen van een echte netwerkbeurs

Peter Vanbrackel, Exhibition Manager: “Bedrijvennetwerkdagen Limburg is een echte netwerkbeurs. We organiseren het geheel zo zodat men optimaal contacten kan leggen, van de fysieke inrichting van de beursvloer tot en met de extra activiteiten die we organiseren. Exposanten en deelnemers kunnen naast authentieke contacten leggen ook opportuniteiten spotten tussen de verschillende sectoren.”

Op woensdag 25 oktober organiseert Voka – Kamer van Koophandel Limburg het openingsevent exclusief voor de exposanten. Een mooie kans om te luisteren naar enkele Limburgse prominenten en als standhouders elkaar voor het eerst te ontmoeten.

Nieuw tijdens Bedrijvennetwerkdagen Limburg: speeddates exposanten

Daarnaast plant Bedrijvennetwerkdagen Limburg dit jaar voor het eerst ook speeddates voor exposanten. Peter Vanbrackel: “Dat is tijd die u exclusief kan reserveren voor uw collega-exposanten. Het zijn korte 1-to-1 pitches van 5 minuten, contacten die u daarna verder kan uitdiepen in de netwerkruimtes of aan de bar.”

Reserveer nu uw standplaats

Interesse in een stand op de beursvloer? Deelnemen kan via een prijsbewust all-in concept vanaf € 1.650. Hier ontdekt u de deelnameformules.

Reserveer uw standplaats

Praktisch

Woensdag 25 oktober 2023 | 14.00 - 21.00
Donderdag 26 oktober 2023 | 14.00 - 21.00

Place to be: Trixxo Arena - Park H - Gouverneur Verwilghensingel 70 - 3500 Hasselt

https://limburg.bedrijvennetwerkdagen.be

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Bedrijvennetwerkdagen – Bedrijvencontactdagen

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland
  • Bedrijvennetwerkdagen Limburg
  • Bedrijvencontactdagen Kortrijk

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials