Leaderboard BB.gif

Organiseer jouw bedrijfsevenement bij De Koolputten

Een bedrijfsevenement bij De Koolputten is altijd een unieke belevenis. Daar zorgen de historische locatie, groene omgeving, prachtige zalen en verfijnde, gastronomische keuken voor. Alle ruimtes zijn bovendien uitgerust met een uitstekende infrastructuur om van jouw evenement een echt succes te maken.

Een bedrijfsevenement in De Koolputten

De Koolputten is een prachtige ontmoetingsplek met een rijke geschiedenis en een enorm potentieel voor bedrijven en hun professionele events. Of het nu om een teambuilding, conferentie of seminarie gaat, elk bedrijfsevenement wordt bij De Koolputten tot in de puntjes verzorgd. In dit artikel geven we je de belangrijkste redenen waarom jij moet kiezen voor De Koolputten als jouw eventlocatie.


Werken in een moderne erfgoedsite

De meest evidente reden om jouw bedrijfsevenement in De Koolputten te laten plaatsvinden is de site zelf. Je werkt immers niet elke dag in piekfijn vernieuwde en gemoderniseerde erfgoedsite te midden van het groen. Waar anders vind je een locatie, zo rijk aan geschiedenis, rust en cultuur die bovendien ook perfect uitgerust is voor zakelijke evenementen?

Goed gelegen, uitstekend bereikbaar

Dat De Koolputten bovendien uitstekend gelegen is, is een tweede grote meerwaarde voor jouw evenement en jouw gasten. In de natuur maar ook vlakbij Antwerpen, Gent en Brussel en op enkele luttele minuten van de snelweg E17, is de site perfect bereikbaar en de ideale plek om een inspirerende gebeurtenis te organiseren, zonder lange rijtijden. De honderd parkeerplaatsen krijg je er gratis bij.

Jouw bedrijfsevenement in de veelzijdige ruimtes van De Koolputten

Even belangrijk zijn goed uitgeruste ruimtes die volledig je volledig naar wens kan aanpassen. Van enkele mensen tot een publiek van meer dan 120 personen; ze in vinden allemaal een plek in de kunstgalerij of de polyvalente zaal Mira. Organiseer je jouw bedrijfsevenement in De Koolputten dan kan je gebruik maken van alle nodige, moderne infrastructuur, zoals beamers, click & share, airco en verduistering. Productiviteit en comfort gegarandeerd dus!

De charmante kunstgalerij is perfect geschikt voor presentaties en voordrachten, eventueel gekoppeld aan een receptie. Er kunnen maximum 100 mensen plaatsnemen. Onder andere Jaguar Range Rover, Mercedes en Polestar maakte al gebruik van deze ruimte voor presentaties.

Photographer: Chris Vermorgen


De grote, polyvalente zaal is geschikt voor evenementen tot 200 aanwezigen. Denk aan voordrachten, productlanceringen of walking diners . Hier presenteerde onder andere het elektrische automerk Polestar zijn wagens en vinden ook conferenties plaats. De zaal wordt ook gebruikt voor de meubelbeurs die jaarlijks bij De Koolputten doorgaat.

Wil jij je bedrijfsevenement organiseren in De Koolputten? Neem dan meteen contact op via onderstaand invulformulier.

Lees ook:

Historisch erfgoed als inspirerend kader

Een eventlocatie met een ideale ligging

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en De Koolputten

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • De Koolputten

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials