Leaderboard BB.gif

Een uniek event organiseren? Bij BluePoint kennen ze er alles van!

Of je nu een privéfeest, een 70’s themed personeelsfeest of een niet-alledaags huwelijksfeest wilt organiseren: jouw event moet een onvergetelijke beleving worden! Stap 1? Ga naar één van de BluePoint Venues in Antwerpen, Luik of Brussel. Daar vind je gegarandeerd de geschikte accommodatie voor jouw evenement én de juiste begeleiding om er een daverend succes van te maken - hoe uniek je het ook wil maken.

Organisatie op punt: BluePoint zorgt voor het werk, jij voor het plezier!

Van receptie tot beurs en van lasershow tot live optreden? Ja, echt elk soort evenement is al eens georganiseerd op minstens één van de locaties. Wist je bijvoorbeeld dat het Esports wereldkampioenschap FIFA al eens gehouden werd in een BluePoint venue?

Een dergelijk event in elkaar boksen - en al zeker als je het eens anders wil aanpakken - vergt het nodige organisatietalent. Wil je er zeker van zijn dat ook jouw event écht een succes wordt? Vertrouw de organisatie toe aan de professionals van BluePoint! Of je het nu basic wilt of ‘all over the top’: jouw event is zéker in goede handen.

Werk jij liever met je eigen organisatieteam? Of ben je gewoon op zoek naar een unieke locatie? Ook dat kan uiteraard. De medewerkers voorzien je er van service op maat, hoe dat er voor jou ook uitziet.

Voor elk evenement dé perfecte setting!

Op de verschillende locaties vind je véél ruimtes die je volledig naar wens kan personaliseren. Héél veel ruimtes! Grote zalen, kleine zalen, zalen met hoogtechnologische snufjes maar ook terrassen en tuinen … Allemaal volledig aanpasbaar zoals jij dat wil!

Wist je bijvoorbeeld dat je een auto gewoon binnen in de zaal kan rijden in Antwerpen voor de product launch? En dat de zalen in Brussel ook omgebouwd kunnen worden tot een unieke beach bar - zoals je op de foto’s ziet? Geef toe: wie kan je dat navertellen?

De smaak te pakken? Organiseer alvast je volgende evenement!

Een event organiseren bij BluePoint - zo begin je eraan!

Stap 1: Bepaal de rode draad en de locatie van je event
Jij bepaalt het thema, de leidraad van je event en kiest voor één van de locaties. Kom gerust eens op bezoek!

Stap 2:  Neem contact op met de medewerkers van BluePoint
Vertel hen wat voor soort event je graag wil organiseren en wanneer je dit wil laten doorgaan. De medewerkers koppelen zo snel mogelijk terug!

Stap 3: Ga samen met de eventplanners rond de tafel zitten
Key in het organiseren van een top evenement? Goede communicatie! Je wordt daarom uitgenodigd om samen aan de tafel te gaan zitten. En ook gedurende het planningsproces word je continu op de hoogte gehouden.

Stap 4: Relax! De medewerkers van BluePoint zorgen voor een soepel verloop
Speciaal materiaal nodig? Een artiest die je écht wil boeken? Of misschien wil je wel een spectaculaire lichtshow op je evenement? Dat kan! Een handvol medewerkers zorgt ervoor dat jouw evenement tot in de puntjes verloopt. En heb je een vraag? Dan kan je hen altijd bereiken!

En ook tijdens je evenement hoef jij je nergens druk over te maken. Er is altijd wel iemand in de buurt die jou ondersteunt, en die er mee voor zorgt dat jouw event zo soepel mogelijk verloopt!

Meer info nodig? Vul gerust onderstaand formulier in.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en BluePoint

Meer weten?

Bluepoint

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • BluePoint Antwerpen
  • BluePoint Brussels

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials