Leaderboard BB.gif

Warme oproep: exposanten voor Bedrijvennetwerkdagen Limburg

Op woensdag 25 en donderdag 26 oktober 2023 is het in de Trixxo Arena Hasselt een en al bedrijvigheid. Bedrijvennetwerkdagen Limburg strijkt er namelijk neer. Als ondernemer kan u er twee dagen volop netwerken en nog veel meer. En goed nieuws, er zijn nog plaatsen op de beursvloer beschikbaar.

Bedrijvennetwerkdagen Limburg is er voor en door ondernemers. De beurs brengt fysiek bedrijven uit heel Limburg samen. Enkele sterke cijfers: 2 dagen netwerken, + 2000 deelnemers, 130 exposanten. Bedrijvennetwerkdagen Limburg is de ideale plek om te netwerken in een informele sfeer en op zoek te gaan naar zakelijke opportuniteiten in de regio. U zit in ieder geval met de juiste mensen aan tafel/op de beursvloer: 38% van de bezoekers is CEO of bedrijfsleider en 80% van de deelnemers zijn beslissingsnemers in hun organisatie.

Alle sectoren aanwezig

Nog een troef van Bedrijvennetwerkdagen Limburg is dat alle sectoren en alle groottes van bedrijven aanwezig zijn op één beursvloer. Dienstverlening, industrie, transport, toelevering, bouw, retail, groothandel, ICT en toerisme: het is net die smeltkroes die leidt tot interessante uitwisselingen.

Partnership met Voka – Kamer van Koophandel Limburg

“Samen sterk,” vertelt Peter Vanbrackel, Exhibition Manager. Ondertussen, vijf maanden voor de opening van de beursdeuren is 65% van de beursvloer in Hasselt gereserveerd. Peter: “Dat is een mooi cijfer en dat betekent vooral dat er nog plaats is voor ondernemende bedrijven. Voor deze beurzen -we organiseren ook succesvolle edities in Antwerpen-Waasland en Bedrijvencontactdagen in Kortrijk - werken we samen met onze structurele partner Voka – Kamer van Koophandel. Het is een logisch samenwerkingsverband omdat de organisatie het grootste ondernemersnetwerk is van Vlaanderen en er wil voor zorgen dat ondernemerschap hier groeit en bloeit.”

Niet te missen openingsevenement op Bedrijvennetwerkdagen Limburg

Er is natuurlijk de beursvloer waar de actie plaatsvindt. En er zijn de randactiviteiten. Voka – Kamer van Koophandel Limburg organiseert het openingsevent in aanwezigheid van tal van prominenten. Maar vooral belangrijk, het is de plek waar exposanten elkaar in première, voordat de beursvloer opengaat, ontmoeten.

Reserveer nu uw standplaats

Interesse in een stand op de beursvloer? Deelnemen kan via een prijsbewust all-in concept vanaf € 1.650. Hier ontdekt u de deelnameformules.

Reserveer uw standplaats

Deelnemen als bezoeker?

Ook dat kan! Blokkeer woensdag 25 en donderdag 26 oktober 2023 in de agenda. Bedrijvennetwerkdagen Limburg is geopend van 14u00 tot 21u00. Via deze inschrijvingslink schrijf u zich in. Deelnemen aan de beurs is gratis, als u zich eerst registreert.

Bedrijvennetwerkdagen Limburg, Trixxo Arena Hasselt- Park H - Gouverneur Verwilghensingel 70 - 3500 Hasselt

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Bedrijvencontactdagen

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Bedrijvencontactdagen Mechelen
  • Bedrijvencontactdagen Brugge
  • Bedrijvencontactdagen Antwerpen
  • Bedrijvencontactdagen Hasselt
  • Bedrijvencontactdagen Kortrijk

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials