Candor initium hotel

Investeren in hotelvastgoed in hartje Antwerpen: een slimme belegging voor vandaag en morgen!

Als zelfstandige of kmo-eigenaar weet je het als geen ander: de pensioenen zijn niet voldoende om je levensstandaard aan te houden. Daarom kiezen velen ervoor om bijkomende investeringen te doen. Vastgoed blijft in dat opzicht een veilige haven en belooft een stabiele meerwaarde op lange termijn. De achilleshiel van een dergelijke investering is vaak het werk rond beheer en administratie dat bij vastgoed komt kijken.

Beheerd investeringsvastgoed

Candor ontzorgt je volledig op dit vlak. De vastgoedontwikkelaar was in Brussel een pionier in de ontwikkeling van beheerde appartementen en is die expertise blijven uitbouwen. Als investeerder hoef je je geen zorgen te maken over administratieve rompslomp of over het onderhoud van je beleggingsvastgoed. Op die manier past de projectontwikkelaar een mouw aan het klassieke probleem van vastgoed. Candor regelt alles voor je, terwijl jij profiteert van een maandelijks rendement.

Investeren in een hotelkamer vlakbij Antwerpen-Centraal

Intussen heeft Candor zijn actieterrein uitgebreid naar Antwerpen en Gent. In Antwerpen, in de bloeiende buurt rond het Centraal Station, ontwikkelt Candor momenteel het project Initium, dat bestaat uit twee gedeelten: een residentieel gedeelte met appartementen, en een hotel. Het hotelgedeelte wordt nu gecommercialiseerd. Ook jij kunt dus investeren in je eigen hotelkamer.

En dat is best een interessante belegging. Vluchten worden goedkoper. Zowel het toerisme als zakenreizen in België nemen toe. De haven van Antwerpen en het Antwerpse en Brusselse bedrijfsleven boomen. Al die reizigers hebben nood aan een plek om te overnachten. Als gevolg daarvan stijgen de bezettingsgraden van kamers, en ook de prijzen per nacht. Wie nu investeert in een hotelkamer, zal daar nog lang de vruchten van plukken.

Koop dankzij Candor je eigen kamer

Maar hoe doe je dat? Candor ontwikkelde een formule waardoor particulieren eenvoudig hun hotelkamer, zoals een kamer in het hotelgedeelte van Initium, kunnen kopen. “Vroeger waren er heel complexe eigendomsstructuren met heel wat valkuilen,” legt Louis Van Hulle van Candor uit. “Wij hebben een fiscaal interessante formule uitgewerkt. Je wordt volle eigenaar van de grond en constructie via een notariële akte en de hoteluitbater neemt alle praktische en administratieve zorgen op zich. Als eigenaar krijg je 25 jaar lang een gewaarborgde, aantrekkelijke huurprijs, ongeacht de exploitatiekosten, de bezettingsgraad of de wijzigende kamerprijzen. Als eigenaar participeer je ook in de winst van de hotelexploitant.” Voor een beperkte inbreng van € 159.000 all-in ben je eigenaar van een studio in het apart-hotel. Je investering is bovendien inflatiebestendig, want ze wordt jaarlijks geïndexeerd.

Kortom, investeren in een hotelkamer op een toplocatie in Antwerpen, is een ideale belegging die zowel vandaag als morgen een mooie return belooft. Ontdek snel de opportuniteiten van Candor! Meer weten? Stel je vraag rechtstreeks via het formulier hieronder!

Lees ook

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Candor

Meer weten?

logo candor

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Candor
  • Jules Bordetlaan 160
    1140 Evere
  • 0800 997 33

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials