THEATRE 41, bouwproject van Candor

THEATRE 41: een applaus (en uw investering) waard

Place Sainte-Catherine, één van de charmantste pleintjes in het hart van Brussel, is een toplocatie voor projecten zoals THEATRE 41. Het gaat over een kleinschalig bouwproject van slechts 26 hoogwaardig afgewerkte appartementen, geschikt voor zakenlui, diplomaten, e.d.. De werken starten in maart 2019.

Wie Brussel een beetje kent, weet dat Place Sainte-Catherine op wandelafstand van Dansaert, de Beurs en de Grote Markt ligt. Aansluitend is er het centrum en de nieuwe buurt in volle bloei rond Tour&Taxis.

Exclusieve residentie met 26 appartementen

THEATRE 41 is een nieuw prestigieus project van bouwpromotor Candor. Candor kiest met dergelijk project voor een exclusieve residentie dichtbij openbaar vervoer, winkels en markten.

Het project zal bestaan uit kwalitatieve studio's, appartementen en penthouses, voorzien van parket, topkeukentoestellen (Miele) en duurzaam kraanwerk. Daarnaast zal de bewoner genieten van maximale lichtinval dankzij de grote raampartijen.

Louis Van Hulle (Candor): “De materialen die men persoonlijk uitkiest worden met oog voor detail aangebracht. We houden rekening met een praktische indeling en er is veel aandacht voor de combinatie van licht en ruimte.”

Investeren en verhuren in vastgoed in hartje Brussel

Investeren in vastgoed is één ding, het verhuren ervan vergt heel wat inspanning. Candor werkt samen met een gespecialiseerde verhuurdienst, BBF, voor de zoektocht naar de geschikte huurder. Daarbij richt BBF zich op een hoogopgeleid huurderspubliek. Het verhuurbedrijf onderhoudt sterke relaties met vooraanstaande internationale werkgevers en Europese instellingen en heeft zelfs een eigen kantoor in de NAVO-gebouwen.

Kortom, de zorgen zijn voor Candor, de huuropbrengsten voor de investeerder.

Waarom investeren in THEATRE 41?

 • Kleinschalig project van 26 appartementen
 • Toplocatie (= hoge huurprijzen)
 • Vraag groter dan aanbod
 • High-end afwerking
 • Eigen all-in verhuurdienst BBF
 • Extra diensten voor huurders: poets-, verhuis-, klusjes- en permanentiedienst

Meer informatie over THEATRE 41? Vul onderstaand formulier in.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Candor

Meer weten?

logo candor

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Candor
 • Jules Bordetlaan 160
  1140 Evere
 • 0800 997 33

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials