30 jaar transparantie, geografische spreiding en een gevarieerd vastgoedaanbod

Transparantie, geografische spreiding en een gevarieerd vastgoedaanbod: al 30 jaar de succesformule van Candor

Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller en talloze panden in Brussel en Vlaanderen is projectwikkelaar Candor een gevestigde waarde op de vastgoedmarkt. Het bedrijf kiest voor een verstandige spreiding van zijn activiteiten en een gediversifieerd aanbod om investeerders met maatwerk te bedienen.

Investeren in vastgoed als alternatief voor een volatiele beurs

Candor groeide uit de ambitie van Bernard van Canneyt om een rendabel vastgoedaanbod te creëren als alternatief voor de volatiele beurs. Bovendien wou hij tegemoet te komen aan de vraag van investeerders om een oplossing te bieden voor het omslachtige beheer van hun panden. Vandaag is het familiebedrijf een toonaangevende ontwikkelaar met eigen verhuurdienst die in totaal 80 mensen tewerkstelt en projecten bouwt en beheert in Brussel, Antwerpen en Gent.

Candor is Engels voor transparantie en oprechtheid

De naam Candor vat dus meteen samen waar het bedrijf voor staat. Volgens Louis Van Hulle, Sales Manager bij de projectontwikkelaar, stelt Candor duurzame relaties met alle stakeholders centraal in elk project.

Van Hulle: “We zijn een ontwikkelaar, dus we werken enerzijds samen met architecten, eigenaars en bouwbedrijven. Anderzijds zijn we er ook voor de koper. Als iemand investeert in 1 of meerdere van onze projecten blijven we in contact. In sommige projecten verzorgen we het volledige beheer van het vastgoed, in andere gevallen laten we dat over aan de exploitant. We onderhouden duurzame relaties met al onze klanten. Het feit dat we nog contact hebben met de mensen die in 1989 investeerden in ons eerst project, bewijst dit.”

Beleggingsvastgoed in Brussel en Vlaamse centrumsteden

Candor heeft een bijzonder breed aanbod van producten. Dit gaat van een budgethotel tot een 4-sterrenhotel en van studentenflats tot assistentiewoningen, appartementen en young starters flats. De ontwikkelaar zet daarbij altijd in op de centrumsteden.

“We bieden een grote verscheidenheid aan projecten aan in functie van de criteria en het profiel van de klant. Wil die waardevast investeren of zoveel mogelijk kapitaal creëren? We hebben projecten waar de inkomsten kunnen schommelen. We hebben ook meer defensieve investeringen waar we een huurgarantie bieden van 20 tot 28 jaar. Door die grote verscheidenheid is het noodzakelijk dat we zoeken naar het juiste product op de juiste locatie. Deze locaties vinden we steeds meer in de Vlaamse centrumsteden. Na Brussel kwamen Antwerpen en Gent en wie weet nog andere steden”, zegt Louis Van Hulle.

Geografische spreiding en diversificatie voor een gebalanceerd rendement                       

De ruime geografische scope waarop Candor opereert en het diverse aanbod bieden investeerders een unieke mogelijkheid om een gebalanceerde vastgoedportefeuille uit te bouwen. Louis Van Hulle licht toe:

“Omdat we projecten aanbieden binnen verschillende takken van het vastgoed kunnen we voor onze klanten een gebalanceerd rendement realiseren. Soms komen klanten aankloppen voor een heel specifiek project en investeren ze uiteindelijk in verschillende projecten. Op die manier kunnen ze hun risico spreiden door gediversifieerd kapitaal te investeren”.

Wil je investeren in vastgoed volgens jouw profiel? Contacteer de experten van Candor via onderstaand invulformulier.

Candor7-inzet.jpg

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Candor

Meer weten?

logo candor

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Candor
  • Jules Bordetlaan 160
    1140 Evere
  • 0800 997 33

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials