LINDNER_Leaderboard.gif

Drie sleutels tot een duurzaam en circulair kantoor

Duurzaamheid is talk of the day op bijna elke werkvloer. Maar hoe realiseer je een duurzaam en circulair kantoor? Door bewuste keuzes te maken, flexibele oplossingen te creëren en voor hoge kwaliteit te kiezen. Zo kan je het welzijn en de efficiëntie in je bedrijf vergroten, terwijl de natuurlijke hulpbronnen worden behouden en de levenscycluskosten laag blijven.

Een duurzaam en circulair kantoor begint met bewuste keuzes

Een duurzaam en circulair interieur dat op je werkelijke behoeften is gebaseerd, zal altijd gunstiger zijn voor je welzijn en prestaties.

Neem dus de tijd om na te denken over je visie en werkwijze. Analyseer je behoeftes en maak bewuste keuzes. Alleen zo kun je de efficiëntie van je organisatie beïnvloeden en onze natuurlijke hulpbronnen sparen.

Kinnarps helpt je daarbij met een werkplekanalyse. Dat is de beste manier om kennis en gegevens te verzamelen bij het ontwerpen van een duurzaam en circulair interieur. Een grondige voorbereiding en stevige basis bepalen je succes. Zo kan je echt een verschil maken voor mens en milieu.

Flexibele oplossingen maken duurzaamheid mogelijk

Wil je duurzaam en circulair werken, dan moeten je meubilair en interieur flexibel, modulair en multifunctioneel zijn. Zo moet je je meubels niet vervangen als de behoeften, vereisten of regels wijzigen. In een veranderende wereld is het belangrijk dat je de focus kan verleggen en je werkomgeving aan nieuwe situaties kan aanpassen.

Kortom, als je interieur flexibel is, is het ook geschikt voor verschillende soorten activiteiten, werkwijzen en mensen. Uiteraard kan dat in de toekomst anders zijn dan wat je oorspronkelijk voor ogen had, maar uiteindelijk kom je precies terecht waar je moet zijn.

Kwaliteit is nodig voor een duurzaam en circulair interieur

Een duurzaam en circulair interieur vraagt om oplossingen van hoge kwaliteit. Bij Kinnarps zit die kwaliteit in de aandacht voor de kleinste details. Maar eveneens in het maken van producten die ontworpen zijn voor intensief en langdurig gebruik.

Daarom bereidt de meubelproducent alle producten voor op herstellingen, wasbeurten en verbeteringen. Zo slaagt het bedrijf erin om de reeds lange levensduur van het meubilair nog te verlengen. Bovendien werkt Kinnarps uitsluitend met duurzame materialen en processen. De oplossingen van Kinnarps overtreffen de hoge industrienormen; van materialen, productie en certificeringen tot transporten, leveringen en werkelijk gebruik.

Op die manier staat een hoge kwaliteit gelijk aan een goede investering en lage levenscycluskosten van een duurzaam en circulair interieur.

Wil jij bouwen aan een duurzaam en circulair kantoor? Doe dan beroep op de expertise van Kinnarps via onderstaande invulformulier.

Kleuren op de werkvloer: sleutels tot optimale prestaties en welzijn

Ergonomisch werken met de holistische visie van Kinnarps

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Kinnarps BeLux

Meer weten?

Kinnarps

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Kinnarps BeLux

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials