Jaguar Land Rover Benelux werkt in mooi gepoetste infrastructuur dankzij Cityservice

De Belgische invoerder van de automerken Jaguar en Land Rover is al enkele jaren gevestigd in een gebouw in de Generaal Lemanstraat in Antwerpen. Toen de importeur introk in het gebouw, maakte hij kennis met Cityservice, dat toen al instond voor het onderhoud van de gemeenschappelijke delen. Het duurde niet lang voordat het Antwerpse poetsbedrijf ook bij Jaguar Land Rover Benelux aan de slag ging.

Trainings voor personeel

Pieterjan Saelens is verantwoordelijk voor de non-technical trainings. Jaguar Land Rover Benelux is niet alleen een invoerder, maar heeft sinds enkele jaren ook een Academy. “Aan de Academy kunnen al de werknemers van Jaguar- en Land Rover-concessies opleidingen volgen, van technici, over verkopers, tot receptionisten. In het gebouw heb je dus enerzijds de kantoren, maar ook de infrastructuur van de Academy. Dat zijn drie leslokalen, een atelier en een showroom met de laatste nieuwe modellen. Die wagens worden ook gebruikt voor trainingen,” vertelt Pieterjan.

Schoonmaak in kantoorgebouw

De medewerkers van Jaguar Land Rover Benelux leerden Cityservice kennen toen ze introkken in het nieuwe gebouw in de Generaal Lemanstraat. “Cityservice onderhield en onderhoudt nog steeds de gemeenschappelijke delen van het gebouw,” legt Pieterjan uit. De invoerder besloot al snel om Cityservice in te schakelen voor de schoonmaak van de kantoren, de leslokalen, de refter, het atelier en de showroom. Daarnaast levert het poetsbedrijf ook sanitaire voorzieningen als toiletpapier en zeeppompjes en staat het in voor de glasbewassing. “Ze zorgen er ook voor dat de koffiemachine elke dag gereinigd is,” vult Pieterjan aan. “Ook voor last-minute opdrachten staan de schoonmaakhulpen klaar. Er is altijd wel iets dat vlug moet gebeuren, zoals een wagen die nog snel gewassen moet worden. Die capaciteit om last-minute alles op te vangen, is hun kracht.”

Een echte partner

“Cityservice is voor ons een echte partner, geen leverancier die snel een lijstje komt afwerken. De medewerkers staan echt klaar voor ons en het zijn altijd fijne mensen om mee samen te werken. We hebben een poetshulp die een vaste waarde is en ’s ochtends alles mooi klaarlegt voor de trainingen, van drankjes tot notitieblokken. Als we iets nodig hebben, hoeven we Cityservice maar te bellen of te mailen. De samenwerking met Cityservice is er een die ik niet snel wil opgeven,” besluit Pieterjan.

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat zorg draagt voor jouw gebouw, maar ook respect heeft voor mensen? Cityservice laat je bedrijf en zijn medewerkers stralen!

Lees ook

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Cityservice

Meer weten?

Cityservice

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Cityservice

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials