anr-banner-728x90-v3.gif

Boekhouding automatiseren: Exact neemt go2UBL over

IT

Softwarebedrijf Exact heeft go2UBL overgenomen, gespecialiseerd in het omzetten van gescande documenten in Universal Business Language (UBL)-formaat. Bedrijven gebruiken deze technologie om hun boekhouding te digitaliseren. De facturen worden gescand, herkend en automatisch toegewezen door een robot.

Met deze overname verbetert Exact de zogenaamde Scan & Herken functionaliteit. Dit is een belangrijk onderdeel in hun strategie waarbij ingezet wordt op het overbodig maken van herhalende en manuele boekhoudkundige taken: No hands Accounting. Klanten leveren hun papierwerk digitaal aan dat vervolgens automatisch (door een robot) wordt verwerkt in de boekhouding en orderadministratie. Hierdoor bespaart de klant tijd terwijl de administratie correct, volledig en op tijd wordt uitgevoerd.

Verwerken van gescande documenten

Door de go2UBL-software in de oplossingen in te bedden, speelt Exact in op de behoefte van klanten om gescande documenten te verwerken in Exact Online. Paul Ramakers, CEO van Exact: "We zijn erg blij dat we aan de slag kunnen gaan met go2UBL. Met deze overname verbetert Exact de gebruikerservaring van onze oplossingen. We blijven investeren in onze software door middel van innovatie en implementatie van de nieuwste technologie."

"Go2UBL gebruikt intern ontwikkelde workflowsoftware om het proces uit te voeren. Deze functionaliteit wordt ook aangeboden via de mobiele applicatie." (Sigrid Jansegers, Sales Director Exact)

Beter herkennen van documenten

“We zijn trots dat Exact voor go2UBL heeft gekozen", zegt Rob Tolstra, CEO van go2UBL. "In de 25 jaar dat ik actief ben, is Exact altijd onderdeel van mijn werk geweest. Vanuit go2UBL hebben we geïnvesteerd in het continue verbeteren van onze oplossing ten behoeve van de juistheid en volledigheid van de herkenning. We kijken ernaar uit om hier samen met onze nieuwe collega's van Exact verder aan te werken."

anr-banner-400x300-v3.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials