anr-banner.gif

Printer voor thuiswerk nodig? Kies uit dit Home Office inkjetassortiment

We werken nu meer thuis dan ooit. Om dit even vlot als op kantoor te kunnen doen, is een kwalitatieve printer onmisbaar. Brother komt met een Home Office kleureninkjetassortiment dat perfect past in je thuiskantoor.

Printer voor thuiswerk is een must

Ook al denken we omwille van het milieu nu twee keer na voor we iets afprinten, soms is het gewoonweg nodig. Of je dan op kantoor werkt of mobiel zoals van thuis uit aan het werk bent, een degelijke printer is dan onmisbaar. De gekende printerfabrikant Brother weet dit ook en komt speciaal voor de thuiswerkers met een gamma draadloze A4 inkjetprinters.

Nieuw gamma professionele printers voor je thuiskantoor

Wat verwacht je van een printer voor thuiswerk? Natuurlijk ga je voor degelijke kwaliteit, multifunctionaliteit en aangepast aan een thuiskantoor. Het Home Office inkjetassortiment dat Brother lanceert voldoet hier volledig aan. Het gaat om 5 veelzijdige, geconnecteerde inkjetprinters waarmee je als professional of zaakvoerder van een klein bedrijf altijd verbonden kan werken.

Concreet:

  • 5 modellen: DCP-1050DW (€ 129), DCP-J1140DW (€ 170), MFC-J1010DW (€ 139), MFC-J4340DW (€ 205) en MFC-J4540DW (€ 249)
  • Elk model heeft verschillende professionele specificaties zoals een LCD-scherm, draadloze connectiviteit en mediaflexibiliteit. Zowel afdrukken als scans zijn van hoge kwaliteit.
  • Besparen op afdrukkosten kan dankzij het gebruik van transparante inktcartridges met hoog rendement.
  • Vind je snelheid belangrijk? Ga dan voor de Brother MFC-J4340DW of MFC-J4540DW met snelheden tot 20 beelden per minuut.

Peter Hanne, Sales Manager bij Brother International Belgium, is trots op dit nieuwe gamma printers voor thuiswerk:

De hybride werknemers van vandaag en zaakvoerders van kleine bedrijven hebben snelle, betrouwbare en kosteneffectieve printtechnologie nodig om hun bedrijf op te starten, op te bouwen en te laten groeien - de Home Office inkjetprinters zijn hun ideale zakelijke partner. De inkjetprinters zijn compact, stijlvol en passen perfect in de moderne gezinswoning. We zijn verheugd om deze professionele all-in-one printers aan te bieden in een tijd waarin we meer dan ooit van thuis werken.

Compatibel met de Brother Mobile connect app

Een printer voor thuiswerk moet natuurlijk makkelijk werken. Dit nieuw gamma printers is volledig compatibel met de Brother Mobile Connect app. Dankzij deze app kan je altijd en overal printen en beheer je al je documenten op 1 platform dat veilig en gebruiksvriendelijk is.

Het nieuwe gamma printers voor je home office is nu te koop in België! Wil je dat jouw volgende afdruk ook uit zo’n kwalitatieve inkjetprinter komt? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Meer lezen:

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Brother

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Brother

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials