Versie 3 B-Close.gif

Een optimale beschermende verpakking dankzij deze 5 slimme oplossingen

Uiteraard wil je dat jouw pakketten in perfecte staat aankomen. Een degelijke beschermende verpakking is dus een must. Er bestaan hiervoor verschillende oplossingen zodat jij die oplossing kunt kiezen die ideaal is voor jouw product.

Beschermende verpakking en meer

Als gespecialiseerd verpakkingsbedrijf voor verpakkings- en beschermingsmateriaal weet Storopack natuurlijk alles over het optimaal beschermen van jouw product en de gepaste beschermende verpakking.

Zij hebben een heel gamma aan beschermingsmaterialen zodat je dankzij hun advies elk product optimaal kan transporteren en het in perfecte staat aankomt. Maar hun advies reikt nog verder dan dat. Zij kunnen je ook bijstaan in het optimaliseren van je verpakkingsproces en het integreren van dit proces in de gehele interne logistiek.

Oplossingen voor een beschermende verpakking

Heb je een klein, fragiel product te versturen? Of net een groot en/of zwaar product? Een beschermende verpakking moet afgestemd zijn op het product zelf. Om die reden biedt Storopack een heel gamma aan oplossingen zodat je jouw product sowieso veilig kan vervoeren. We bekijken 5 duurzame oplossingen meer in detail:

Cilindervormige verpakkingschips die 100 % biologisch afbreekbaar en composteerbaar zijn. Perfect voor het bufferen van producten of opvullen van lege ruimtes in dozen. Een veilige, flexibele en voordelige oplossing.


Kwalitatieve luchtkussens van 100 % gerecycleerd materiaal om lege ruimtes op te vullen en goederen te beschermen tijdens transport. Deze oplossing kan je makkelijk op je werkplek integreren voor productie ter plaatse.


Met deze papieren buffers kan je perfect lege ruimtes opvullen of voorwerpen inpakken. Hun speciale, gepatenteerde vorm zorgt voor een optimale bescherming en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze kunnen rechtstreeks bij het verpakkingsstation geproduceerd worden.


Storopack heeft ook PAPERplus® Track in het gamma. Dit papieren buffersysteem is ideaal om pakketten tussen 5 en 50 kilogram aan het verpakkingsstation te voorzien van papieren buffers en dat in slechts enkele seconden.


Deze oplossing past zich aan de vorm van elk product aan, of het nu vreemd gevormd, delicaat of net zwaar is. Je bent sowieso verzekerd van een hoogwaardige bescherming tegen vibraties en schokken. Je kan deze schuimkussens rechtstreeks bij het verpakkingsstation produceren en in de doos plaatsen.


Heb je al gehoord van een zweefverpakking?

Jouw product in de doos laten zweven? Perfect mogelijk met een zweefverpakking waarbij het product tussen 2 ophangelementen met rekfolie wordt vastgezet. Schokken worden zo opgevangen, zelfs bij omkantelen. Verzendklaar in slechts 10 seconden!


Wil je de ideale beschermende verpakking voor jouw product? Vraag dan zeker advies aan Storopack via onderstaand formulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Storopack

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Storopack
  • Nieuwbrugstraat 79
    1830 Machelen
  • +32 (0)2 756 80 90

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials