Versie 3 B-Close.gif

Het abc van verpakkingsmateriaal: verpakkingen voor je webshop

Heb je al een webshop of start je één op? Dan moet je aan veel zaken denken en staan de verpakkingen voor je webshop misschien niet bovenaan je prioriteitenlijst. Toch is dit een erg belangrijk onderdeel dat de nodige aandacht verdient. Van de juiste doos over diverse opvulmaterialen tot personalisering.

De juiste verpakkingen voor je webshop

Het is bijzonder belangrijk om de juiste verpakkingen voor je webshop te kiezen. En wel om deze 3 redenen:

1. Veiligheid: Besparen op je verpakking kan je duur komen te staan!

Biedt je verpakking niet de nodige bescherming? Dan lopen je producten misschien schade op. En dat kost geld én schaadt je imago. Ook een beschadigde verpakking levert je minpunten op.

Ga voor:

 1. Een stevige doos
 2. Goede tape
 3. Beschermend materiaal

Lijkt misschien eenvoudig, maar door het uitgebreid aanbod kan je last krijgen van keuzestress. Storopack wil je die keuzestress besparen: dankzij hun keuzegidsen vind je in enkele klikken jouw ideale verpakkingsmateriaal.

2. Klantervaring

Van een beschadigd product of zelfs een beschadigde doos wordt een klant niet blij. Dit moet je dus zeker vermijden. Daarnaast kan je de uitpakervaring naar een niveau hoger tillen. Laat de standaardoplossingen links liggen en ga voor bijvoorbeeld gepersonaliseerde dozen of opvulmaterialen.


3. Ecologie

Voor elk product een perfect passende verpakking. Dáár wordt het milieu blij van. Ga wat de verpakkingen voor je webshop betreft voor een passende doos zonder overbodig materiaal. Kies zeker voor milieuvriendelijke verpakkingen. Ook consumenten - die meer en meer belang hechten aan het milieu - worden daar blij van.

Graag een niveau hoger? Dat kan perfect

Starten met standaardoplossingen is zeker ok. Een standaard kartonnen doos en standaard beschermingsmateriaal en je bent vertrokken.

Heb je de mogelijkheid om de verpakkingen voor je webshop een niveau hoger te tillen? Dan kan je gaan personaliseren:

 • Logo
 • Opschrift
 • Bedrukte tape
 • Dozen met bedrukking langs buiten- en/of binnenkant
 • Gepersonaliseerde luchtkussens

Koppel functionaliteit aan trendy marketing met de gepersonaliseerde oplossingen van Storopack en ga voor de warme aanpak!

En hoe staat het met je verpakkingsprocessen? Met een standaard paktafel en rollenbaan gaat je verpakkingslogistiek er al enorm op vooruit. Later kan je natuurlijk nog meer gaan optimaliseren met een efficiënte en ergonomische verpakkingslijn op maat gebaseerd op de analyse van de specialisten van Storopack.


Wil je weten hoe je met de juiste verpakkingen voor je webshop aan de slag gaat? Of hoe jij jouw klant helemaal kan inpakken met je verpakking? Vraag advies aan Storopack of stuur onderstaand formulier door.

Meer lezen:

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Storopack

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Storopack
 • Nieuwbrugstraat 79
  1830 Machelen
 • +32 (0)2 756 80 90

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials