Versie 3 B-Close.gif

Het abc van verpakkingsmateriaal: verpakkingsstations

Je hebt het gepast verpakkingsmateriaal voor jouw product? Goed zo! Maar je verpakkingsproces verdient, net zoals je verpakking zelf, zeker de nodige aandacht. Zorg ervoor dat je inpakker in optimale omstandigheden kan werken. Een ergonomische werkplek is van groot belang. Dit zal er automatisch voor zorgen dat er efficiënt gewerkt wordt en je producten goed ingepakt worden.

Storopack Working Comfort®: een doeltreffend en efficiënt verpakkingsproces

Verpakkingsspecialist Storopack heeft wat verpakkingsmateriaal betreft voor elk product de gepaste oplossing. Maar ook wat je verpakkingsproces betreft kan Storopack je helpen zodat dit zo optimaal en toekomstgericht mogelijk ingericht wordt.

Volgens het Working Comfort®-principe ontwikkelt Storopack diverse ergonomische verpakkingsstations met het oog op productief werk en een beter welzijn van de inpakkers. Resultaat: een efficiënter en doeltreffender verpakkingsproces zonder onnodige handelingen.

Zie jij dit ook wel zitten? Dan starten ze met een analyse van je huidige verpakkingsprocessen en zorgen ze voor een naadloze integratie en installatie van hun oplossingen voor een verpakkingsoplossing op maat. Hiervoor wordt gekeken naar jouw specifieke situatie, layout van je magazijn en benodigdheden.

BASEline Packing Stations: verpakkingsstations als totaaloplossing voor elke ondernemer

De BASEline inpaktafels zorgen voor efficiënt en ergonomisch werken. Ze zijn er in 3 uitvoeringen: Basic, Advanced en Pro.


Heb je het gepaste frame gekozen? Dan kies je nog de nodige accessoires en dan ben je er klaar voor. Zo is er bijvoorbeeld extra verlichting, ladeblokken of antivermoeidheidsmatten. Je kan ook kiezen voor zaken zoals een uitbreiding met rollenbanen of het bijschuiven van trolleys.

Er is dus heel wat mogelijk om voor jou een optimaal werkstation te voorzien.

SMARTline Packing Stations: ergonomische verpakkingsstations met een comfortabele workflow

De SMARTline Packing Stations zijn op maat gemaakte paktafels met een ergonomisch ontwerp. Het verpakkingsmateriaal ligt binnen handbereik en zo worden onnodige handelingen vermeden. Meer productiviteit én welzijn is het resultaat.


Het gaat hier trouwens om toekomstgerichte verpakkingsstations. Je kan de paktafels aanpassen en uitbreiden dankzij het modulaire principe. Je blijft wel zeker van een naadloze integratie in elk proces en van elk verpakkingsmateriaal.

Machines die alles vergemakkelijken

Sterke kant-en-klare luchtkussens nodig? Met de AIRmove² is er per minuut ter plaatse zo’n 10 meter beschikbaar. Voor elk product is er trouwens een oplossing want er zijn 4 soorten folie beschikbaar (Void, Bubble, Wrap en Cushion) zodat luchtkussens in verschillende vormen kunnen worden geproduceerd.

Deze machine produceert aan je verpakkingsstation in enkele seconden papieren buffers. Deze buffers zijn ideaal voor middelgrote tot grote pakketten voor een doeltreffende opvulling met minder materiaal. Reserveonderdelen of elektronische onderdelen bijvoorbeeld kan je zo veilig transporteren. Deze compacte oplossing kan makkelijk geïntegreerd worden in bestaande verpakkingsstations.

Storopack werkt met sealmachines van Audion. Deze zorgen voor een hermetische dichtlassing van je verpakking ter bescherming tegen vocht en lucht. Bij impulssealers zijn de sealbalken niet continu heet. Deze zijn ideaal om buisfolie of kant-en-klare zakjes mee te sealen. Bij heatsealers zijn de sealbalken wel altijd heet. Dikker en samengesteld materiaal sealen doe je best met dit soort sealer.


Wil je dat jouw verpakkingsstations ook klaar zijn voor de toekomst en ergonomisch werk bevorderen? Neem dan via onderstaand formulier contact op met de experts van Storopack voor een oplossing op maat.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Storopack

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Storopack
  • Nieuwbrugstraat 79
    1830 Machelen
  • +32 (0)2 756 80 90

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials