Versie 3 B-Close.gif

Verpakkingen voor auto-onderdelen voor een veilig wereldwijd transport

Als je een (reserve)onderdeel voor een auto nodig hebt, dan is het van groot belang dat dit snel én veilig geleverd kan worden. Gelukkig kan ook de autosector rekenen op perfecte verpakkingsoplossingen.

Nood aan verpakkingen voor (reserve)onderdelen

Ook auto-onderdelen hebben hun weg gevonden naar e-commerce. Degelijke verpakkingen voor reserveonderdelen en andere onderdelen zijn hierbij uiteraard een noodzaak. Een klant wil natuurlijk zo snel mogelijk weer met zijn gestrande of getunede auto de baan op. Een snelle herstelling of tuning vraagt om een snel en onberispelijk transport van een (reserve)onderdeel, cruciaal voor een goede klantervaring. Hiervoor heb je een betrouwbare verpakking nodig.

Storopacks verpakkingen voor auto-onderdelen

Dankzij de correcte bescherming zal je (reserve)onderdeel niet gaan schuiven in de doos en zullen schokken geabsorbeerd worden. Resultaat: het (reserve)onderdeel arriveert in perfecte staat.

Verpakkingsspecialist Storopack heeft enkele oplossingen die ervoor zorgen dat reserveonderdelen en motoren of transmissies veilig kunnen getransporteerd worden. Ook spoilers of andere onderdelen die extra schadegevoelig zijn, kunnen rekenen op de juiste verpakking. Zo komen onderdelen om bijvoorbeeld zelf een oldtimer te herstellen of een auto te tunen, heelhuids aan met behulp van een verpakking van Storopack.

PAPERplus® papieren buffers

De PAPERplus® papieren buffers zorgen voor een perfecte buffering van kleine of grote goederen. Je kan kiezen uit diverse papieren buffersystemen die je individueel of geïntegreerd in een bestaand verpakkingsproces kan gebruiken. Je kan ook kiezen uit verschillende papiersoorten.

Wat je ook kiest, de buffering is optimaal en stabiliteit is verzekerd. En dit allemaal met een lager verpakkingsgewicht en beperkt materiaalgebruik. Bij Storopack denken ze ook aan het milieu want deze papieren buffers PAPERplus® zijn voor 100% recyclebaar.


AIRplus® Wrap bubbelfolie

Gaat het om kleine onderdelen? Die kan je beschermen door ze te omwikkelen met deze allround beschermende bubbelfolie. Ook deze oplossing kan geïntegreerd worden in je verpakkingsproces door het gebruik van een luchtkussenfoliemachine. Hierdoor bespaar je in opslagruimte en verlaag je de verwerkingskosten. Deze on-demand verpakkingsoplossing is een efficiënt alternatief voor de klassieke noppenfolie en is ook beschikbaar met gerecyclede folie.


FOAMplus®-schuimbuffers

Schokken absorberen en de gepaste bescherming bieden? Dat kan ook door te kiezen voor FOAMplus®-schuimbuffers. Deze hoogwaardig schuimbuffers passen zich aan de vorm van het product aan en zorgen voor de ideale bescherming van elk product. Ze zijn herbruikbaar voor verschillende zendingen met dezelfde producten, bijvoorbeeld voor de retourzending van een te herstellen onderdeel.

De schuimbuffers zijn heel robuust maar toch laag in gewicht.

Dankzij de FOAMplus® Bag Packer³- en Hand Packer²-schuimbuffersystemen is productie bij de verpakkingstafel ook mogelijk.


Ga jij ook voor een goede klantervaring en heb je nood aan degelijke verpakkingen voor (reserve)onderdelen of andere auto-onderdelen? Of je nu iets groot, klein, zwaar of licht moet versturen, Storopack zorgt voor het gepaste verpakkingsadvies. Neem contact op via onderstaand formulier om ook andere verpakkingsoplossingen te bekijken. Er is natuurlijk veel meer mogelijk dan enkel de bovenvermelde oplossingen.

Meer lezen:

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Storopack

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Storopack
  • Nieuwbrugstraat 79
    1830 Machelen
  • +32 (0)2 756 80 90

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials