Leaderboard BB.gif

Bereikbaarheid en een unieke omgeving: het succes van De Koolputten in Hamme

De Koolputten in Hamme bouwt al 5 jaar aan een mooi parcours. Ook in uitdagende tijden gooit het team van Peter Serneels hoge ogen. De veelzijdige en moderne infrastructuur maakt van de site in het Waasland een geliefde plek voor meetings of business events. Ook de gastronomische keuken oogst niets dan lof. Daarnaast maakt ook de combinatie van bereikbaarheid en een unieke omgeving deel uit van de succesformule van De Koolputten.

Veel troeven in handen

“Ondanks de opeenvolging van uitdagingen bouwen we al vijf jaar standvastig en met succes aan een goede reputatie als locatie waarin stijlvolle business events, expo’s, lekker tafelen en overnachten hand in hand gaan”, begint Peter Serneels het gesprek.

“We hebben dan ook heel wat troeven in handen: een prachtige site, historisch en hypermodern tegelijk, een gastronomische keuken, een luxueuze B&B en alle voorzieningen die nodig zijn om efficiënt te vergaderen, werken of brainstormen.”.

De Koolputten in Hamme: centraal en vlot bereikbaar

Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat De Koolputten klanten uit alle uithoeken van België aantrekt. Zelfs vanuit onze buurlanden vinden bedrijven steeds beter de weg naar het Waasland.

“We zijn perfect gelegen en goed bereikbaar: vlakbij Antwerpen, Gent en Brussel en op twee minuten van de snelweg E17. Terwijl het bijna onmogelijk is geworden om de centra van deze steden te bereiken, geraak je gemakkelijk tot bij ons. Geen lange rijtijden, files of haast eindeloze zoektochten naar parkings. Wél een vlotte rit en honderd parkeerplaatsen waar je je wagen zonder problemen veilig kan achterlaten.

Door de centrale ligging in Hamme is De Koolputten ook een gegeerde locatie voor Nederlandse bedrijven die zich op de Belgische markt begeven. Tegelijk merken we ook dat de interesse vanuit het Zuiden toeneemt. Zo mochten we bijvoorbeeld al klanten ontvangen uit Luxemburg.”

Inspirerend rustpunt

Terwijl de snelweg vlakbij ligt en de drie grote steden maximaal een half uurtje rijtijd verwijderd zijn, vind je bij De Koolputten een échte oase van rust. Ook dat is volgens Peter Serneels een belangrijke succesfactor.

“Hier zit je midden in de natuur. Je kan hier genieten van de stilte, wandelen, fietsen en in alle rust samenwerken. De rust die je hier vindt, biedt een welgekomen afwisseling voor de drukte van elke dag en inspiratie voor nieuwe ideeën.”

Business events bij de Koolputten in Hamme

Om deze redenen kloppen bedrijven uit binnen- en buitenland steeds vaker bij De Koolputten aan voor meerdaagse business events, vertelt Peter.

“Centraal, vlot bereikbaar en te midden van de natuur biedt De Koolputten in Hamme een unieke setting om een team samen te brengen. Onze gastronomische keuken is pure verwennerij voor iedere medewerker. Bovendien bieden we ook de mogelijkheid om te overnachten en bij een heerlijk ontbijt de activiteiten van de vorige en de nieuwe dag te overlopen.

Daar stopt het natuurlijk niet. Van hieruit kunnen onze gasten ook verschillende leuke activiteiten op en rond onze site doen. Genieten van cultuur en gastronomie staan daarbij centraal. Deze regio is gekend om zijn lokale bierbrouwerijen. Bedrijven die hun teambuilding door de Koolputten laten organiseren, kiezen vaak voor een bezoek aan één daarvan, compleet met gegidste rondleiding en tasting. Op onze site kunnen we ook culinaire workshops organiseren, bijvoorbeeld. Ook mooie fietstochten en wandelingen, gekoppeld aan lekker eten en drinken zijn erg in trek.”

Wil jij een bedrijfsevenement organiseren bij De Koolputten in Hamme? Neem dan meteen contact op via onderstaand invulformulier.

Lees ook:

Historisch erfgoed als inspirerend kader

Een eventlocatie met een ideale ligging

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en De Koolputten

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • De Koolputten

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials