Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Personeelsfeest op de agenda? Met deze tips zie je niks over het hoofd

HR

Organiseer jij binnenkort een personeelsfeest? Dat zullen je medewerkers zeker weten te appreciëren. Bij de organisatie van een personeelsfeest komt heel wat kijken, maar met de juiste planning en creativiteit kan het een feestje worden waar iedereen nog lang over napraat. Met deze tips vergeet je zeker niks en wordt jouw personeelsfeest een knaller van formaat!

Kies een thema dat past bij je bedrijf

Voor een personeelsfeest kan het leuk zijn om een thema te kiezen en daarop verder te bouwen. Denk eens na over de bedrijfscultuur van jullie organisatie en de interesses van je collega's. Een thema kan variëren van een chique gala tot een tropische strandparty. Als je een thema gekozen hebt, kan je de decoratie, muziek en activiteiten hieraan aanpassen.

Zoek naar een geschikte locatie

Afhankelijk van het aantal medewerkers dat is uitgenodigd op het personeelsfeest, kan je op zoek gaan naar een geschikte locatie. Denk goed na of het personeelsfeest binnen of buiten wil laten doorgaan. Je kan bijvoorbeeld een zaal huren, of je kan een stretchtent plaatsen op een leuke locatie in openlucht.

Voorzie een paar leuke activiteiten

Zorg voor voldoende entertainment en denk op voorhand goed na over de activiteiten op het personeelsfeest. Voorzie je een diner of begint het personeelsfeest al ‘s middags? Afhankelijk van je keuzes, kan je entertainment voorzien zoals livemuziek, een DJ, een fotobooth of zelfs een casinotafel. Ga je een stretchtent kopen voor het personeelsfeest? Zorg dan dat een eventuele DJ of liveband hier ook een mooi plaatsje krijgt en dat er voldoende ruimte overblijft voor een dansvloer.

Bestel voldoende eten en drinken

Een leuk personeelsfeest is niet compleet zonder eten en drinken! Overweeg om een cateringservice in te schakelen die aansluit bij het gekozen thema. Of je nu gaat voor een buffet, foodtrucks of een volledig diner, zorg ervoor dat er voor ieder wat wils is. Houd ook rekening met allergieën en diëten zoals vegetariërs. Tot slot is het ook belangrijk om voldoende tafels en stoelen te voorzien.

Verras je collega's met kleine attenties

Om je personeelsfeest extra speciaal te maken, kan je eens nadenken over kleine attenties voor je collega’s. Dit kan een goodiebag zijn met een klein aandenken aan het personeelsfeest, foto’s van een fotobooth of een grappig cadeautje dat past bij het gekozen thema.

Furbo-Rectangle_Updated.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials