BCLOSE_Leaderboard.gif
Zetes service

DB Schenker kiest voor fully managed services van Zetes

Partner

DB Schenker, wereldwijd toonaangevend in internationaal transport en logistieke dienstverlening heeft eind vorig jaar zijn leveringsprocessen geoptimaliseerd. Het bedrijf ging daarvoor in zee met Zetes. Concreet opteerde DB Schenker ervoor om in Zweden en in Denemarken de Zebra handheld terminals in gebruik te nemen, gecombineerd met de fully managed services van Zetes, als onderdeel van een brede Europese implementatie.

Ononderbroken goederenstroom

Door de implementatie van de handheld terminals en de fully managed services ontstond er een gestroomlijnde supply chain met een ononderbroken goederenstroom. De robuuste mobiele terminals die Zetes voorstelde, type TC75x Android, werden geïntegreerd met het door DB Schenker ontwikkelde Transportation & Terminal Management System (TMS). De combinatie zorgt voor naadloze inbound en outbound logistiekprocessen in alle depots van de onderneming.

Migratie Windows Mobile naar Android

Zetes hielp ook bij de migratie van Windows Mobile naar Android. Die was noodzakelijk doordat Microsoft de ondersteuning voor Windows Mobile beëindigde. De Europese implementatie door DB Schenker leverde een future proof supply chain op en een extra concurrentievoordeel.

“In lijn met onze internationale IT-strategie hebben we voor Zetes gekozen als Europese leverancier van handheld apparaten en fully managed services. Het wereldwijde bereik, de aanwezigheid in Zweden en in de rest van Scandinavië, de brede productportfolio en de ruime ervaring van Zetes waren de winnende combinatie voor dit Europese project”, stelt Ulf Larsson, Mobility Service Manager bij DB Schenker.

Inzichten in de logistieke keten

“Door standaardisering en gebruik van de nieuwste technologie versterkt DB Schenker zijn mobiele strategie en de leveringsprocessen. De logistiek dienstverlener krijgt de inzichten in de supply chain die hij nodig heeft om zijn partners in de retailsector nog meer waarde te kunnen leveren. We verheugen ons erop om DB Schenker tijdens de hele implementatiefase te ondersteunen”, voegt Håkan Hammar, Country Manager van Zetes in Zweden eraan toe.

Kennismaken met de diensten van Zetes? Vul onderstaand formulier in.

Lees ook

Meer weten?

Contactinformatie

  • Zetes
    Rue de Strasbourg 3
    1130 Brussel
  • +32 (0)2 728 37 11

Ook interessant

Interessante bedrijven