BCLOSE_Leaderboard.gif

Weg met te grote dozen en te veel verpakkingsmateriaal! De BOXminimizer maakt dozen perfect op maat

We kennen het allemaal. Als we een doos openen zien we het verstuurde object zwemmen in een veel te grote doos of moeten we eerst diep gaan graven in een berg opvulmateriaal om uiteindelijk bij het object te komen. Dat dus veel kleiner is dan de doos waarin het kwam omdat er nu éénmaal uit een aantal standaardformaten moet worden gekozen. Die doos nam dus ook veel meer plaats in dan nodig. Dat moet toch beter kunnen?

Storopack komt met de oplossing voor perfect passende dozen

De pakjesdiensten draaien overuren. En deze trend ging door de maatregelen om het coronavirus te bestrijden enkel nog in stijgende lijn. We mochten geen familie of vrienden bezoeken, maar kregen wel regelmatig een bezorger aan de deur. We verwachten een snelle levering en ecologische en duurzame verpakkingen. Voor online retailers en logistieke dienstverleners wordt dit een hele uitdaging. Zij worden namelijk geconfronteerd met stijgende transportkosten, grotere pakjes en een tekort aan gekwalificeerd personeel.

Het antwoord? De BOXminimizer van Storopack die ter plaatse dozen op maat maakt. De voordelen zijn zeker de moeite waard:

· Efficiënt. Omdat het een geautomatiseerd proces is, gaat de verwerking sneller en wordt de doorlooptijd korter. Er kunnen tot 10 dozen per minuut door de BOXminimizer gaan!
· Flexibel. De BOXminimizer kan verschillende formaten door elkaar aan.
· Kosten-efficiënt: Minder formaten nodig dus dalende kosten qua aankoop, opslag en administratie.
· Zuinig. Dalende transportkosten en uitstootdankzij kleinere dozen.
· Materiaalbesparend. Minder opvulmateriaalnodig omdat de doos perfect op maat is.
· Betrouwbaar. Stevig, kwalitatief kartonzorgt voor optimale bescherming van het ingepakte product.
· Aantrekkelijk. De unboxing wordt voor de klant nog aangenamer omdat de verpakking betrouwbaar, duurzaam en makkelijk te openen is.

Recycleerbare tape om te verpakken

Bij het afsluiten van de doos kan je verantwoorde keuzes maken wat de tapebetreft. De volledig recycleerbare gegomde kleefband kan samen met de doos worden gesorteerd. Dat is goed voor het milieu én de klant die zich van de verpakking moet ontdoen. Ook kan je dit soort tape niet verwijderen zonder sporen na te laten, wat het een veilige manier van afsluiten maakt.

Een verpakking op maat

Wil je een bestaande oplossing moderniseren of een nieuwe oplossing ontwikkelen? Verzend je maar een handvol pakjes of duizenden pakjes per dag? Storopack zal samen met jou een oplossing op maat ontwikkelen gebaseerd op jouw wensen en huidige processen. Zowel het plannen, implementeren en het onderhoud neemt Storopack voor zijn rekening.

Pakstations, verpakkingssystemen, rollerbanen, …

Deze oplossing is futureproof want het gaat om een uitbreidbare, modulaire technologie. Modulaire pakstations, verpakkingssystemen, rollerbanen etc. Storopack heeft alles in huis om jouw volledige verpakkingsproces op wieltjes te laten lopen.

Wil je graag jouw mogelijkheden bekijken? Stuur Rony Deneef van Storopack dan een e-mail!

Meer lezen:

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Storopack

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Storopack
  • Nieuwbrugstraat 79
    1830 Machelen
  • +32 (0)2 756 80 90

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials