lindner banner set 2 v2 120.jpg

De voordelen van vergaderen met overnachting

Hotels

Ontspannen en uitgeslapen aan de vergadertafel

Dien je regelmatig een vergadering te organiseren? Waarom pak je het niet eens op een andere manier aan en plan je een meeting buitenshuis, eventueel met overnachting? Een nieuwe plek werkt vaak inspirerend en je deelnemers komen uitgeslapen en ontspannen aan je vergadertafel. En er zijn nog voordelen.

Voordeel 1: Je boekt tijdswinst

Met een vergadering met overnachting spaar je heel wat tijd uit. Alle deelnemers zijn sowieso aanwezig. Niemand staat in de file. De spitsuren vermijden doe je ook wanneer je in de namiddag vergadert en daarna blijft overnachten. Zo kan er ontspannen nagekaart worden. Staan er veel punten op de agenda, dan kan je de vergadering ook spreiden over twee dagen.

Voordeel 2: Bevorderlijk voor de collegialiteit

Vergaderen met een overnachting of op een externe locatie komt de sfeer op je bedrijf en de collegialiteit tussen je medewerkers ten goede. Ze lunchen of dineren samen tijdens de pauze, ze maken samen een wandeling of trekken samen de stad in. Zo leren ze elkaar beter kennen.

Voordeel 3: Inspirerende omgeving

Weg zijn uit je vertrouwde omgeving werkt inspirerend en wakkert de creativiteit aan. Je denkt letterlijk en figuurlijk out of the box.

Voordeel 4: Vergaderen combineren met een teambuilding

Vergaderen met een overnachting of op locatie stelt je in de mogelijkheid om er meteen een teambuilding aan te koppelen.

Voordeel 5: Vergaderen zonder storingen

Vergaderen buiten je bedrijfszetel komt de concentratie ten goede. Je wordt niet gestoord door medewerkers die iets willen vragen of door medewerkers die worden weggeroepen om een probleem op te lossen of voor een andere reden.  

Voordeel 6: Meer besef van de ernst

Een vergadering op locatie of met overnachting wordt door je medewerkers over het algemeen ernstiger genomen. Zij zullen zich minder snel verontschuldigen.

Op zoek naar een locatie om te vergadering met overnachting?

Lees ook 

Crowne Plaza banner.jpg

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven