Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Alles wat je moet weten voor je een eerste werknemer in dienst neemt

Je startte je eigen zaak op en alles loopt goed. Zó goed dat je handen te kort komt. De tijd is rijp om een eerste werknemer aan te werven. Starten met personeel roept evenwel tal van nieuwe vragen op. Zoals: hoe zit dat concreet met de payroll, arbeidscontracten, verzekeringen…? De experts van Acerta staan jou bij met raad en daad.

Schrijf je in voor de gratis webinar ‘starten met personeel’ (7 december)

Denk je als zelfstandige of zaakvoerder na over het in dienst nemen van een eerste medewerker? Op de website van Acerta vind je alvast een pak nuttige info en het antwoord op de vragen die elke toekomstige werkgever zich stelt. Weet dat je hoe dan ook altijd bij ons kunt aankloppen voor verdere ondersteuning.

Een overzichtelijke webpagina met alle informatie

Je doet er in elk geval goed aan om de hr-experts van Acerta van meet af aan te betrekken bij het traject. De aansluitingsdienst staat borg voor een efficiënte opstart van het dossier en begeleidt je bij elke volgende stap. Los van de administratieve aspecten wil je in de eerste plaats een geschikte medewerker selecteren en werven. Ook in deze fase kan je rekenen op professionele hulp.

Handige tools voor het aanwerven van je eerste werknemer

Acerta stelt handige tools ter beschikking, zoals een stappenplan en een checklist voor de beginnende werkgever. Acerta houdt eveneens de vinger aan de pols van de wetgeving en bekijkt of je kunt genieten van interessante, werknemergebonden tewerkstellingsmaatregelen. Wanneer de eerste werknemer jouw organisatie komt versterken, heeft dit een stevige impact op je loonadministratie. Vanzelfsprekend zijn we bereid om ook de payroll voor onze rekening te nemen via ons sociaal secretariaat. Onze gebruiksvriendelijke tools zijn ontwikkeld om het je daarbij zo gemakkelijk mogelijk te maken. Vraag vrijblijvend een gratis loonkostsimulatie aan voor je eerste werknemer, zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Vraag een gratis loonkostsimulatie voor je eerste werknemer aan

Een gratis webinar rond de eerste werknemer

Voor veel ondernemers betekent de eerste aanwerving een grote stap. Ondanks de vele informatie en hulpmiddelen, blijven toekomstige werkgevers soms met vragen zitten. Het is dan ook een complexe materie met heel wat juridische en administratieve consequenties. Speciaal voor hen organiseert Acerta een webinar op donderdag 7 december van 11u00 tot 12u00. Daar verneem je van juridische experte Leen wat je in orde moet brengen, hoe je de loonkost berekent en optimaliseert én hoe je je optimaal voorbereidt op je eerste medewerker. Dit interessante webinar kan je gratis meemaken als je ingeschreven bent.

Schrijf je in voor de gratis webinar ‘starten met personeel’

Sta je op het punt om je eerste werknemer aan te werven? De experts van Acerta informeren en begeleiden je bij elke stap van het traject. Aarzel niet om contact op te nemen of stel je vraag via het formulier hieronder.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Acerta

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Acerta

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials