anr-banner.gif

Brother brengt banners printen binnen handbereik van elke kmo

Als kmo maak je in en rond het bedrijfsgebouw wellicht gebruik van banners voor specifieke toepassingen. Typische voorbeelden zijn bewegwijzering, aankondigingen van promoties en events, seizoensgebonden decoratie, sponsoring en communicatie (openingstijden, veiligheidsinstructies…). Dankzij Brother kan je voortaan zelf banners printen. Snel en flexibel.

Brother ontwikkelt professionele oplossingen om te printen, scannen en labelen. Het merk ziet het als zijn opdracht om veelzijdige en duurzame producten met een lange levensduur te produceren, die maximaal tegemoetkomen aan de kmo-behoeften. De nieuwe MFC-J6959DW kleureninkjetprinter voldoet helemaal aan die definitie. Banners printen kan nu ook zonder een beroep te doen op externe partijen.

Bekijk de video van de Brother bannerprinter

Waarom zelf banners printen als kmo?

Met een bannerprinter kan je snel en kosteneffectief gepersonaliseerde banners printen voor speciale marketing- of communicatietoepassingen. Je kan onmiddellijk en flexibel inspelen op opportuniteiten of veranderende omstandigheden. Je hebt de volledige controle over het ontwerp en de inhoud, ook wanneer je snel aanpassingen wilt doorvoeren. Een bannerprinter vergt een zekere investering, maar de Brother MFC-J6959DW kan ook afdrukken maken op losse bladen papier in diverse formaten (tot A3). Je hoeft dus geen extra apparaat aan te kopen. Zeker als je regelmatig banners gebruikt, bespaar je tijd en geld in vergelijking met het uitbesteden van drukwerk.

De Brother bannerprinter in detail

De Brother MFC-J6959DW is een compacte langformaat kleureninkjetprinter, die automatisch dubbelzijdig kan afdrukken op A4-formaat. Als multifunctioneel apparaat kan je hem inzetten om te printen, scannen en kopiëren. Hij maakt gebruik van de nieuwste printkoptechnologie, zodat je snel levendige en duurzame documenten verkrijgt. Door de flexibele papiermogelijkheden, de energiebesparing en de razendsnelle eerste afdruk (in minder dan 5 seconden) onderscheidt hij zich van de concurrentie. Maar de belangrijkste eigenschap is vanzelfsprekend de mogelijkheid om te printen op rolpapier. Zo creëer je zelf eenvoudig banners, posters, panoramafoto's en reclamemateriaal zonder witte randen. Het formaat gaat van 29,7 cm breedte tot een maximale lengte van 270 cm. Met de ingebouwde snijfunctie snij je het materiaal automatisch af op de gewenste lengte. De papierrol kan je desgewenst vervangen door A4-papier (tot 500 vellen). De printer is dus een kostenefficiënte keuze voor kmo’s die willen banners printen en op zoek zijn naar een snelle printer met een laag energieverbruik.

Banners printen en ontwerpen met Shoppa Go

Als je kmo een Brother MFC-J6959DW printer aankoopt, krijg je drie maanden gratis toegang tot een Shoppa Go proefabonnement. Shoppa Go is signage ontwerpsoftware. Het pakket omvat tal van kant-en-klare sjablonen, maar je kan ook zelf aangepaste creëren. Zo ontwerp en print je heel eenvoudig banners, posters, signalisatie enz.

Banners printen doe je voortaan gewoon zelf. En bovendien met dezelfde printer waarmee je andere documenten afdrukt op uiteenlopende formaten. Neem contact op met Brother Belgium voor meer informatie. Of stel je vraag via het formulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Brother

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Brother

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials