Versie 3 B-Close.gif

Warehousing die jou volledig ontzorgt

Is je huidige magazijnpartner de geschikte partner? Heb je al eens nagedacht over welk type magazijn en welke locatie een meerwaarde voor jouw business is? Een magazijn dat perfect kan inspelen op jouw noden en beschikt over een aantal heel sterke troeven. Dat klinkt toch aantrekkelijk, niet?

Locatie, locatie, locatie

Wat warehousing betreft, heeft Gosselin Logistics heel wat te bieden: ze beschikken over grote, eigen magazijnen zowel in als buiten de haven van Antwerpen en met eigen containerterminal faciliteiten.

Het magazijn in Deurne is als het ware een logistieke hotspot, dankzij de ligging aan het Albertkanaal en centraal bij belangrijke Europese invalswegen. Dit maakt ook multimodaal transport via binnenvaart mogelijk. Zo kan je niet alleen sneller je producten aan de man brengen, maar het is vaak ook goedkoper en milieuvriendelijker.

Flexibiliteit als grote troef

Zij gaan ook heel wat verder dan enkel vlotte opslag en het aanbieden van standaard services. Zij kunnen perfect inspelen op jouw noden en bieden enorme flexibiliteit. Dit zorgt ervoor dat jij (kosten)efficiënt kan werken en snel kan inspelen op veranderende situaties.

Dirk Van Hoomissen, Business Unit Manager 360° Logistics bij Gosselin Logistics, vertelt:

“De voorbije maanden hebben we nogmaals kunnen zien hoe belangrijk het voor klanten is om snel te kunnen inspelen op veranderende marktomstandigheden. Enerzijds zagen we klanten die plots nood hadden aan extra opslagcapaciteit om te kunnen voldoen aan een plotse stijging in verkoop en anderzijds zagen we klanten die vanuit risicobeperking plots een bufferstock wilden om ervoor te zorgen dat hun productie niet in gevaar kwam. Gezien het feit dat Gosselin over meer dan 350.000 m2 logistieke ruimte beschikt, zijn we in staat om flexibele oplossingen aan te bieden en hebben we de mogelijkheid om voorraadschommelingen op te vangen indien nodig.”

Gedeeld of dedicated? Warehousing afgestemd op jouw noden

Heb je veel plaats nodig? Dan is er de mogelijkheid om een dedicated zone te huren, enkel en alleen voor jou. Heb je weinig plaats nodig? Dan deel je een zone met andere klanten en betaal je enkel voor het stuk dat je gebruikt.

Gosselin
Gosselin WarehousingDouane-entrepot en AEO gecertificeerd: nóg een extra troef qua warehousing

“Trouwens, al onze magazijnen zijn douane-entrepots. Dit maakt dat we makkelijk containers naar het magazijn kunnen brengen, nog voordat de goederen volledig ingeklaard zijn. Daarnaast zijn we ook houder van het AEO-certificaat, dat zeker een absolute plus is. Dit biedt niet enkel als voordeel dat je voorrang krijgt bij controles, maar ook dat er minder douanecontroles zijn. In beide gevallen heeft dit als gevolg dat er minder vertragingen zijn.”

Het wérkt

Hoewel ze bij Gosselin Logistics constant op zoek zijn naar verbeteringen, zien ze wel dat hun systeem absoluut wérkt. Hun groei en de investeringen die ze doen, zijn daarvan het bewijs. Zoek jij ook een flexibele en betrouwbare partner voor jouw warehousing? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Meer lezen:

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Gosselin Logistics

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Gosselin Logistics

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials