Leaderboard BB.gif

Waar vind ik een volledig uitgeruste evenementenlocatie?

Je wilt een spraakmakende teambuilding, een onvergetelijk personeelsfeest of een wervelende workshop organiseren. Kortom, een bedrijfsevent met impact. Dan is de keuze van de locatie van doorslaggevend belang. Vervolgens zijn er nog enkele aandachtpunten die je event kunnen maken of breken. BluePoint zet de voornaamste op een rijtje.

Als vooraanstaande speler in de eventwereld, investeerde BluePoint in state of the art evenementenlocaties in Antwerpen, Brussel en Luik. Die zijn uitgerust met de meest moderne audiovisuele- en presentatievoorzieningen. Alles om jouw indoor, outdoor, live of online event tot een succes te maken. Zo kan jij focussen op een perfecte organisatie. Dit zijn de vragen die je jezelf moet stellen.

Voor wie en met welk doel?

Je kan om te beginnen uiteenlopende bedrijfsevents organiseren voor je eigen medewerkers. Je salesteam samenbrengen om een nieuw product voor te stellen, een teambuilding om de interne banden aan te halen, een incentive om je mensen te belonen voor het halen van de doelstellingen… Dergelijke initiatieven dragen bij aan de goede werksfeer, de loyaliteit, de motivatie en het ‘wij-gevoel’. Een congres, seminar, symposium of workshop zet je dan weer op touw voor relaties, partners, klanten en leveranciers. Bij deze externe netwerkevents ligt de focus meer op kennisoverdracht in de breedste zin. Hier is ook de commerciële insteek belangrijker, al moet (of mag) die niet altijd heel nadrukkelijk in beeld te komen.


Een inspirerende evenementenlocatie huren

De plaats van het gebeuren en het opzet bepaal je op basis van enerzijds jouw eigen doelstellingen en anderzijds de interesses van jouw doelgroep. Interne en externe bedrijfsevents vergen een verschillende aanpak.

Voor een personeelsfeest en een productpresentatie heb je andere infrastructuren en installaties nodig. De professionals van BluePoint helpen je graag bij de keuze van de ideale evenementenlocatie en van de meest geschikte audiovisuele apparatuur. In de aanloop naar jouw bedrijfsevent is het ten slotte kwestie om de spanning op te bouwen. Communiceer op een intrigerende en originele manier via mail, maar ook via de socialmediakanalen van je bedrijf. Stuur wie zijn inschrijving bevestigt een tastbare attentie, iets wat ze op het event kunnen dragen of gebruiken, een goodiebag…

De evenementenlocaties van BluePoint zijn geschikt voor:

  • Een congres, symposium, seminarie of workshop: van korte tot meerdaagse bijeenkomsten om informatie uit te wisselen en kennis te delen.
  • Een personeelsfeest of teambuilding: een event voor je eigen medewerkers, met de focus op cultuur- of gedragsverandering, of op het versterken van het groepsgevoel.
  • Kick-off, product- of projectlancering: een korte presentatie met als doel een interne of externe doelgroep op de hoogte te brengen en enthousiast te maken.
  • Een presentatie (product, dienst, bedrijf): een overtuigende en motiverende voorstelling, waarbij ook ruimte is voor entertainment / ontspaning.
  • Een online of hybride event: deze zitten in de lift sinds de pandemie en bieden tal van specifieke mogelijkheden en voordelen.

Ben je op zoek naar een geschikte evenementenlocatie voor je bedrijf in Brussel, Antwerpen of Luik? Bel de professionals van BluePoint op het nummer +32 2 706 88 00, stuur een e-mail of vul onderstaand formulier in.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en BluePoint

Meer weten?

Bluepoint

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • BluePoint Antwerpen
  • BluePoint Brussels

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials