Furbo-Leaderboard_Updated.gif

VCA-gecertificeerde opleidingen in vreemde talen: Furbo doorbreekt belangrijke barrière voor een geslaagde carrière

Een internationale instroom zorgt al jarenlang voor onmisbare ondersteuning voor Belgische bedrijven. Specifieke scholingen voor de Belgische beroepsmarkt zijn een essentieel element voor de optimale ontplooiing van dit buitenlandse talent. Het gebrek aan kennis van de taal vormt echter vaak een onoverkomelijk obstakel om het potentieel van buitenlandse beroepskrachten optimaal te benutten.

Onmisbare certificaten behalen in vier verschillende talen

Met een aantal VCA- gecertificeerde opleidingen in vier verschillende talen slaagt Furbo er als eerste in om binnenlandse normen naar buitenlandse noden te ‘vertalen’. Klanten kunnen voor opleidingen in het Engels, het Portugees, het Pools en het Kroatisch kiezen en kunnen daarbij uiteraard ook rekenen op Furbo’s jarenlange inhoudelijke expertise.

Optimaal rendement van buitenlands talent

Furbo heeft een passionele en professionele Portugese connectie. Bestuurders Ellen en Ronald zijn maar wat trots op hun Portugese pareltje, waar een knap kader het dynamische decor vormt voor allerlei activiteiten. Door ter plaatse opleidingen aan te bieden aan Portugese professionals, ervoeren Ronald en Ellen aan den lijve de veelzijdige voordelen van opleidingen voor een homogene groep in hun eigen taal. Die ervaring trekken ze nu dus door op Belgische bodem.

In het actuele aanbod van veeltalige vormingen zitten vier opleidingen, met de bedoeling om dit gamma op termijn uit te breiden. Het betreft de opleiding voor rolbrug en de veiligheidsopleidingen voor flensmonteur, voor aanslaan van kritieke lasten en voor onafhankelijke ademhalingsbescherming.


De magische mix van ‘eigen volk’ en een toegewijde tolk

Furbo kreeg de vraag naar veeltalige vormingen van een klant, en de positieve Portugese ervaring sterkte bestuurders Ronald en Ellen in de overtuiging dat dit een toekomstgerichte toevoeging was aan het gevarieerde gamma. Ronald vertelt enthousiast: “Wat bij de start aanvoelde als een sprong in het diepe, bleek al snel een enorme sprong voorwaarts. Inhoudelijk genieten we een uitstekende reputatie met onze opleidingen, en de uitdaging bestond erin om deze inhoud van een veeltalige én vlotte verpakking te voorzien. Voor Engels en Portugees kunnen we rekenen op het ideale scenario, met medewerkers die zowel de materie als de taal machtig zijn.

Voor Pools en Kroatisch moeten we een beroep doen op tolken, maar de initiële ‘Lost in Translationvrees’ bleek ongegrond: onze tolken brengen niet alleen een vlekkeloze vertaling, maar slagen er ook in om de professionele passie van de instructeur over te brengen. Tot tevredenheid van onze klanten zijn deze opleidingen een accelerator van vaardigheden én integratie en zijn er dus alleen maar winnaars in deze situatie.”

Interesse of een concrete vraag? Contacteer Furbo nog vandaag.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Furbo

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Furbo
  • James Ensorlaan 47
    2630 Aartselaar
  • +32 (0)3 470 28 28

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials